Access Bars és Access testkezelések

Access Consciousness® – Access Bars és Access Testkezelések

MI LENNE HA MINDEN KÖNNYEDÉN, ÖRÖMTELIEN ÉS RAGYOGÓAN ÉRKEZNE MEG AZ ÉLETEDBE?

Az Access Consciousness® a világon már több, mint 170 országban érhető el, és jelenleg a leggyorsabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyek a tudatosság növekedésére hatnak elsősorban.

Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.”
(Gary M. Douglas)

Az Access Consciousness® világában nagyon sok lehetőség rejlik. A kezelések nyomán kitisztíthatunk megkövesedett hitrendszereket, félelmeket, sérelmeket, amelyek tudat alatt befolyásolnak minket és irányítják életünket.

Tudtad, hogy a fejeden 32 olyan pont van, amelyeket, ha gyengéden megérintenek könnyedén és erőfeszítések nélkül engedheted el a berögzült nézőpontjaidat, amelyek most akadályoznak abban téged, hogy nagyobbat teremts?

Access Bars

Az “access” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig sávokat, pontokat jelent. Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg az Access Bars technikát, melynek lényege a fejen lévő körkörösen és hosszanti irányban található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.

Ezen pontok mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát.

Vannak sávok a testre, a tudatosságra, kapcsolatokra, a kreativitásra, öregedésre, szexualitásra és pénzre, hogy csak néhányat említsünk.

Access BarsMinden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának. Ezzel nehezíti meg a változás, a pozitív mozdulás lehetőségét. Amikor a Bar-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek.

Az Access Bars delta és théta agyhullámokkal dolgozik. A delta a leglassúbb agyhullám, a mély alváshoz társítható. A delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az elmét.

Ahogy pedig mélyebbre jutunk a relaxációban, elérjük a megfoghatatlan théta állapotot, ahol már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt és rég elfelejtett emlékeket hoz elő, megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota.

Az Access Bars másik fontos eszköze a Bar-okon kívül a „kérdésként élni”.

A kérdés hatalmat ad, megnyitja a lehetőségek terét, míg a válaszok beszűkítenek.

A válaszok keresése helyett kérdések feltevésével tudjuk elengedni a berögzült nézőpontjainkat, melyek nem tudatos szinten határozzák meg mindennapjainkat. A kérdésekkel nyitottá válunk a befogadásra és minden lehetőséget képesek leszünk befogadni az adott pillanatban.

A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékkal halmoz el bennünket, de mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni.

A kérdés meg tudja változtatni a helyzet energiáját, új kapukat és lehetőségeket tárva elénk.

A harmadik fontos összetevő a tisztító mondat, amely gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve és kódolva. Ez behoz egy olyan energiát, amely kitöröl mindent, ami korlátoz, akadályoz. Tehát a kérdés felhozza az energiát, és a döntés, hogy nekem ez nem kell és elengedem, megerősítve a törlőmondattal, megszabadít tőle.

Minden Access Bars kezelés egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az Access Bars kezelés hatására:
– csökkenhet az életedben a stressz
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjaid
– emelkedik a tudatossági szinted
– javulhat egészségi állapotod
– gondolkodásod kitisztul
– kapcsolataid gyógyulhatnak
– reggelente kipihentebben ébredhetsz
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja
– képessé válsz a be- és elfogadásra
– egyre több és több lehetőséget kapsz egy boldogabb és teljesebb életre

Az Access testkezelések pedig célzottabban tisztítanak olyan területeken, mint például:
– kompenzációs elcsúszások (olyan területek, ahol a bőség helyett tudat alatt inkább az erőtlenséget választjuk a túlélés miatt)
– a szexualitásunkat működtető automata válaszadó rendszerek
– az öregedéssel és a testünk hanyatlásával kapcsolatos nézőpontok
– másoktól átvett, lemásolt és kódolt fájdalmak, gondolati és érzelmi minták

Access Testkezelések

Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak. A tested egy érzéki, érző organizmus, amely folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked.

Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?

Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?

Mit tesz a testkezelés?

– Feloldja azt a programozást, amely visszatart a változástól
– Olyan változásokat idéz elő benned és körülötted, amelyek hozzájárulások lehetnek számodra
– Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
– Táplálja azt a potenciált, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel, megélsz és befogadsz
– Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz

Csak néhány testkezelés a sokszínű palettáról:
  • Bőséget akadályozó tudatalatti hitrendszerek oldása (kompenzációs elcsúszások, elsodródások)

Ez a kezelés felszámolja az erővesztettségeket (belsőket is), segít akkor, amikor nem tudod végigvinni a dolgokat (fizikait is) amiket szeretnél, valahol közben megakadsz, beakadsz, elmegy a kedved, azt hiszed nem tudod megcsinálni, félbehagyod…

Hatékony segítség amikor tudatos, vagy tudattalan szinten szántszándékkal visszafogod az erődet, hogy az erőtlenségben tartsd magad. Segítség amikor azt érzed belülről, hogy szinte már kirobbanna az az erő ami benned van, könnyedén megvalósítva mindent amit szeretnél, de mint egy skatulya, vagy egy bilincs, valami mégis fogja, beszorítja ezt az egészet, és nem engedi kitörni.

Hozzájárul ahhoz, hogy ne csak végig tudd vinni a jó dolgokat az életedben, hanem egyre több kiváló dolgot tudj teremteni önmagadnak.

  • Szexualitás, párkapcsolat blokkjainak oldása

Ez a kezelés segít semlegesíteni azokat a (pár)kapcsolati és szexuális mintákat amelyeket a velünk bármikor is történt traumák hatására döntésből, számításból, ítélkezésből és következtetésből hoztunk, s amelyek még mindig befolyással bírnak a mostani (pár)kapcsolatainkra, szexuális életünkre.

  • A végtelen rugalmasság helyreállítása

Ez a kezelés megteremtheti a lényünk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét. Mi az, amit rugalmasságnak definiáltál, és azóta ennek a definíciónak szeretnél megfelelni? Hol nem veszed figyelembe a saját rugalmasságod?

  • MTVSS – a “választás eszköze”

Energetikailag mindent helyre tesz. Ahogyan a test félreműködhet,  úgy a test vissza is rendezi magát, ahogy működnie kellene.  Felerősíti a test fizikai erőnlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson, és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek). Regenerál és tisztít.

  • A funkcionális test egyensúlyának aktualizálása

Mit jelent neked az EGYENSÚLY? Lehet-e áramlásban és egyensúlyban lenni egyszerre? Mi az, ami félrehúzta a test-egyensúlyodat?

  • A kauzális (ok-okozatilag kapcsolódó) bebörtönzés, kauzális inkarnáció és kauzális bevésés eltörlése, megsemmisítése a fizikai valóság teljes változásának aktualizálásával és felfokozásával

Ok-okozati tényezők az életedben, melyről eldöntötted, hogy hogyan működhet, hogyan nem, mi miért kell hogy megtörténjen, minek mi az oka.

Lehet hogy ez csak a Te fejedben van, és ezen túl valami más is lehetséges? Valami sokkal jobb és nagyobb teremtés?

Ez egy nagyon erős energia kezelés, mellyel hatunk az általunk kigondolt, előre kikövetkeztetett, feltételezett dolgokra, és rögtön fel is oldjuk ezeket a megkövesedett mintázatokat.

Mi van, ha mégis megváltozhat mindaz, amire azt mondod, hogy nem változhat meg? Mi mást teremthetnél, ha azt választanád, amit valójában szeretnél?

  • Biomimetikus mimikri

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtjük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tennénk.

Sokszor ösztönösen lemásolunk másokat, azért hogy megértsük őket, így energetikailag lemásolod, bezárod őket a testedbe. A biomimetikus az, amit a testedbe zártál, a biomimetrikus az, hogyan próbálod elhelyezni magad a másokkal való kapcsolatodban, hogy illeszkedjetek egymáshoz.

Ha nem akarod mások életét élni, mások terheit cipelni – ezzel a kezeléssel kioldhatod az ehhez kötődő mintákat.

  • Látás helyreállítása

Ez a kezelés támogatja a látás helyreállítását, illetve homlok és arcüregproblémákon is segíthet. Feloldja a szemet érintő traumatikus élményeket, mint például amikor belevilágítanak erős villanófénnyel.

Állatoknál is alkalmazható a kezelés, hiszen rengeteg rávetítésünk van az állatokra, ami miatt ők könnyebben hályogot növesztenek.

Mennyi minden van, amit egyszerűen nem akarunk észrevenni, ezért teremtő erőnkkel megteremtjük a „rossz” látást? A szemünk, ami nemcsak a lélek tükre, hanem ablak a világra, nem csak kifelé néz, hanem befelé is nyel. Elnyeli a világ összes fájdalmát és traumáit, amit magunkra vettünk.

  • Immunrendszer erősítés – aktiválás
  • Ízületi fájdalmak csillapítása

Ezeket a sorsfordító technikákat, eszközöket és folyamatokat arra tervezték, hogy képessé tegyenek az általad vágyott élet megteremtésére.

A praktikus, dinamikus, és gyakorlatias Access Bars egy olyan lépésről-lépésre haladó folyamatot biztosít, ami megkönnyíti számodra a mindennapi életben való egyre tudatosabb létezést, és minden akadályt eltöröl, amit a befogadás útjába raktál.

Az Access Consciousness nem a metaforákról, ötletelésről és a lelkesítő beszédről szól. Mindenki szerint, aki az Accesst használja, ez egy tudatosabb módja az életnek, és működik.
Az Access Consciousness célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

Cél az, hogy eljuttassunk odáig, ahol az Access Bars által mindenre tudatossá válsz, anélkül, hogy bármit is elítélnél.

Ha semmi felett nem ítélkezel, akkor képessé válsz mindent önmagában szemlélni, anélkül, hogy meg akarnád változtatni. Nem annak fogod látni, aminek lennie kéne, hanem annak, ami valójában.

A tudatosság egy képesség, mely által a jelenben tudsz lenni az életed minden pillanatában, anélkül, hogy önmagadat, vagy bárkit elítélnél.

Általa mindent be tudsz fogadni, semmit nem utasítasz el, és mindent, amire vágysz képes vagy megteremteni az életedben – nagyobbat, mint amid most van, és többet, mint amit képes vagy elképzelni.

Az Access célja, hogy eljuttasson addig a pontig, amikor már tudatossá válsz arra, hogy önmagadban változást teremts. Különféle eszközöket, és eljárásokat kínál, amelyek segítségével mindent, ami nem működik az életedben, megváltoztathatsz. Amint tudatosabb vagy, egyszerűbbé válik számodra, hogy győzedelmeskedj a bolygón jelenleg történő változások viharában.

Megváltozhat a pénzügyi helyzeted attól, ha fogod a fejed?

Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az anyagi helyzetedet? Hogy működött? Hajlandó lennél valami mást is kipróbálni, még ha furcsán is hangzik?
Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál?

Ez a furcsa módszer az Access Bars®. Gary Douglas és Dr. Dain Heer közös könyvének a címe, Nem a pénz a probléma, hanem Te (Money isn’t the problem, you are). Douglas szerint az univerzumban elegendő pénz van, a baj azzal van, hogy nem fogadjuk el. „A befogadás nincs bennünk blokkolva, egyszerűen nem vagyunk rá hajlandóak.”

Egy masszázságyon feküdni, nem csinálni semmit, csak lenni, és elfogadni egy Access Bars kezelést remek módja lehet annak, hogy ezt gyakoroljuk.
32 pont van a fejünkön, melyeknek mindegyike egy életterülethez kapcsolódik. Van egy „bar”, ami a pénz pontja, de vannak mások is, melyek kapcsolódnak a pénzhez, úgy mint a kontroll, éberség, kreativitás, álmok és remények. Ha megérintik a fejeden ezeket a pontokat, akár hosszú évek korlátozó hiedelmeit is elengedhetjük egy kezelés alatt, ami megakadályozza, hogy tudjunk el- és befogadni.

Az egyik oka annak, hogy nem tudnak az emberek elfogadni az, hogy sokan gyerekkorukban úgy kaptak ajándékot, hogy valamilyen kötelezettség is járult hozzá. Ekkor energetikailag megmakacsolták magukat, és mivel nem akartak eleget tenni ezeknek a kötelezettségeknek, inkább elutasították a ajándékokat is, amik együtt jártak velük. Ez a klasszikus példa arra, amikor kiöntik a gyereket a fürdővízzel.

Az Access Consciousness® nézőpontja az elfogadásról más, mint amit megszoktunk. Kétirányú folyamatnak tekinti azt. Mert amikor elfogadsz, valójában nem arról van-e szó, hogy megajándékozod az ajándékozó személyt azzal, hogy elfogadod azt, amit ad? Vajon azt az elképzelést, hogy az ajándékozás és az elfogadás elkülönülnek egymástól lehet-e másnak tekinteni, mint hazugságnak?

Az Access Bars -ban az ajándékozás és az elfogadás igazából egy. Amikor valakinek kezelést ajándékozol, elfogadod azt az ajándékot is, hogy te is megtisztulsz mindentől, amit ő a kezelés alatt elenged.
Az Access Bars annyira egyszerű, hogy még egy hároméves gyerek is meg tudja tanulni. Hogyan lehetne ez még ennél is könnyebb?

forrás: hartyanyireka.hu