Nemzetközi Laminine tapasztalatok

Laminine fogyasztói tapasztalatok.

A jó egészség az élet minden területén a siker alapját jelenti. A Laminine-nak köszönhetően az emberek világszerte az életük legszebb éveit élik:


Kicsivel több mint 2 éve szedek Laminine-t, és a legfontosabb változásként megszűnt a szorongásom. Kellemetlenül éreztem magam a zárt helyeken, most pedig a Laminine-nek köszönhetően ez egyáltalán nem zavar.
Mary M., USA


Körülbelül egy hét Laminine szedés után azt vettem észre, hogy ébredéskor és a nap többi részében is energikusabb vagyok. Régebben olyan fáradt voltam napközben, most pedig világosabb a gondolkodásom, és könnyebben összpontosítok.
Ellen H., USA


Két évvel ezelőtt a 87 éves édesanyám elesett, amikor Fountain Valley (Egyesült Államok, Kalifornia állam) Mile Square parkjában sétált. Eltört a csípője és a könyöke. A kezelés részeként új csípőgömböt és csavarokat ültettek a karjába és könyökébe. Napi négy kapszulával kezdte el a Laminine szedését, és néhány hónapon belül a szervezete kilökte a csavarokat. Az orvosa meglepődötten állapította meg, hogy gyorsabban felépült, mint egy gyerek.
Kent H., USA


Nagyon korán, már 44 évesen megkezdődött nálam a menopauza. Egy barátom javaslatának köszönhetően próbáltam ki a Laminine-t. A Laminine közel két hetes használatát követően hamarosan felfigyeltem rá, hogy már nem ébredek fel az éjszaka közepén a saját izzadságomban úszva, átalszom az éjszakát, és sokkal egészségesebb az alvásom. Már nincsenek hangulatváltozásaim, boldogabb vagyok, és a libidóm is visszatért! Ragyog a bőröm, a fodrászom pedig meglepődött rajta, hogy mennyi hajam nőtt. A Laminine hat hónapnyi szedését követően elmúlt a fájdalom, amelyet egy szerencsétlen esés miatt a bal könyökömben éreztem. Szavakkal leírhatatlan, hogy mennyire boldog és hálás vagyok. Energikusabb, nyugodtam, boldogabb vagyok és visszakaptam az életem.
Elizabeth D., Ausztrália


A férjem és én 2013 júniusában kezdtük el szedni a Laminine-t, és 2013 decemberében a Laminine OMEGA+++-t. Azóta nagyon jól alszik, és a hangulata is jobb. Nagyon boldog vagyok, és kevesebb a stressz az életemben. Minden nappal egyre jobban és fiatalosabban érezzük magunkat (a 60-as éveinkben járunk).
Tatyana S., USA


2011-ben kezdtem el szedni a Laminine kapszulát, mert nagyon fájt a bal térdem. Néhány héten belül már nem volt problémám a fájdalommal. Megvizsgáltattam a látásom egy szemorvossal, és ő megállapította, hogy javult! El sem tudta hinni. Most hetente néhány alkalommal golfozok, és egyáltalán nem fáj a térdem. Az éves fizikai állapotfelmérésem eredménye tökéletes volt. Jelenleg három Laminine kapszulát szedek naponta. 2014 áprilisában ünnepeltem a 74. születésnapomat.
Steve P., USA


Egy hónapig szedtem a Laminine OMEGA+++ készítményt, majd úgy döntöttem, hogy megvizsgáltatom az érrendszerem és a vérkeringésem. Minden teszt pozitív eredményekkel zárult. Az érrendszerem életkora 48 évre fiatalodott, miközben én 64 éves vagyok! Le voltam nyűgözve, nagyon örülök ennek!
Galina A., USA


Évekig voltak alvásproblémáim. Amióta Laminine-t szedek, évek óta most aludtam a legjobban. Azt is észrevettem, hogy jobb a látásom és több az energiám. Mint homeopata, meg fogom osztani a Laminine-t másokkal.
Vicky M., USA


Az egyik szomszédom megkérdezte tőlem, hogy nem tudok-e valamit, ami segítene a légzésnehézség és az energiahiány leküzdésében. Beszéltem neki a Laminine-ről. Két hét szedés után visszanyerte az energiáját, és leszállt arról a kanapéról, ahol idejének 90%-át töltötte. Most háromszor egy héten golfozik, és egész nap a saját házán, vagy a lánya házán dolgozik. Azt mondta nekem, hogy már hosszú, hosszú ideje nem érezte ennyire jól magát. Láttam, hogy a bőre is sokkal jobban néz ki! Ez az ember 76 éves.
Mark S., USA


Évek óta szedek Laminine-t. Azt vettem észre, hogy amikor nem veszem be, akkor fáj a bal térdem, és inkább kihagyom az aznapi sétát. Tényleg észrevettem, hogy mennyivel jobban érzem magam a Laminine szedésekor, mint nélküle.
Gloria M., USA


Mióta a Laminine Omega+++ terméket szedem, észrevehető javulást tapasztaltam az egészségemben! A Laminine-nel együtt szedve érezhetően javította a koncentrációs képességem és az energiaszintem.
Lacie M., USA


Az apósom 66 éves volt, amikor először adtunk neki Laminine-t. Mindössze három hónap után, napi négy Laminine kapszulával fantasztikusnak bizonyultak az eredmények. Csökkent a vérnyomása, ahogyan a koleszterinszintje is, ráadásul fogyott. Energikusabbá és boldogabbá vált. A férjemmel együtt észrevettük, hogy sokkal jobban néz ki, és tele van élettel. Az apósom örökre hálás lesz! Köszönjük, LifePharm!.
Elizabeth D., Ausztrália


2005-ben romlott a látásom, és részlegesen megvakultam, nem tudtam beszélni, és rettenetesen reményvesztett voltam. Az eset előtt 1600 kilométert vezettem hetente, és nagyon élveztem. Ettől kezdve viszont nem vezethettem többé. Voltak idők, amikor csaknem kétségbeestem a bezártságtól. 2013 novemberében viszont Laminine-t kezdtem szedni, és csökkent a kétségbeesésem. A hozzáállásom javult, és a bevételszerzés képessége is sokat segített rajtam. Még a látásom is javult, így már önálló életmódot folytatott. Bevásárlok, főzök és takarítok magamra. Minden napnak reményteljesen nézek elébe, és bízok benne, hogy az jobb lesz az előző napnál. A LifePharm ügyfélszolgálata nagyon segítőkész, ami megkönnyíti számomra azt, hogy másokon segítsek, akiknek nagy szükségük van erre a csodálatos termékre.
Jack B., USA


Lefekvés előtt vettem be az első két Laminine OMEGA+++ kapszulámat, reggel pedig csodálatosan éreztem magam. Szellemileg friss és energikus voltam. Már tudom, hogy mit tesz a készítmény a szervezetemmel és az agyammal, azon tűnődök, hogy miben segíthet még!
Karen S., Ausztrália


Pár éve szedek Laminine-t, és hihetetlen eredményeket értem el vele. Többféle bőrirritáció leküzdésében és a látásjavításban is segített.
Joe H., USA


Kb. 15 éves tapasztalatom van az étrendkiegészítőkkel kapcsolatban, De a Laminine-nál látott eredmények a leggyorsabbak és a legjelentősebbek. A 73 éves édesapám és a gyerekeim mind csak nyertek a Laminine-nel és a Laminine Omega+++-val. Az édesapám nagy változást érez a kitartásában és a vérkeringésében, a gyerekeim pedig jobban képesek megjegyezni azt, amit tanulnak az iskolában.
Timur S., USA


A Laminine három napos szedése után már boldogabb voltam, mint valaha, és ez még hét hónap múlva is fokozódott. Mélyen és nyugodtan alszom, felfrissülve ébredek. Három hét elteltével az arcom, az alhasam és a tricepszem megemelkedettnek, és sokkal fiatalabbnak tűnt. Most már ahogyan öregszem, a degeneráció hatásai helyett a regenerációt tapasztalatom. Erőnlétem, állóképességem és önregeneráló képességem rengeteget javult, testmozgáskor pedig még jobban érzem magam.
Ra A., Ausztrália


A Laminine és a Laminine OMEGA+++ nagyon jó termékek. Bár én és a családom nem éltünk egészségtelenül. Úgy érezzük, a termékek megerősítettek minket. Sok barátunknak valóban szüksége volt rájuk, És amikor megosztottam velük, örömmel láttuk az egészségi állapotukban bekövetkező javulást már két-három hónapon belül. Célom, hogy annyi embert informáljak e két termék csodálatos egészségi hatásairól, amennyit csak lehetséges.
Tatiana G., USA


Hét hónapos kezelésen vettem részt az egészségem javítása érdekében, és úgy hiszem, hogy a Laminine az által segítette a gyógyulásom, hogy segített a megfelelő alvásban, valamint az izomtónusom és az erőnlétem fenntartásában. A következő hónapokban és a későbbiekben is szeretnék részt venni a LifePharm Global vállalat munkájában.
Laurene B., Ausztrália


A Laminine többet használt a szervezetemnek, mint bármilyen más termék. Korábban álmatlanságban szenvedtem, és más panaszaim is voltak, ezek mostanra már el múltak. A Laminine-t a rokonaimnak és a barátaimnak is felkínáltam. Mindannyian elégedettek voltak!
Paulus S., Indonézia


Már jó pár hónapja használom a Laminine-t, és nagyon élvezem az előnyeit. Arra lettem figyelmes, hogy nőtt az energiaszintem, jobban érzem magam, és jobb az erőnlétem a mindennapi feladataim végzése közben. Ráadásul nőtt az izomtónusom, anélkül, hogy többet mozogtam volna. A Laminine egy nagyszerű termék, és még sokáig használni fogom.
Edwin T., Fülöp-szigetek


A Laminine két hetes használatát követően a férjemmel együtt mindketten jelentős javulást tapasztaltunk az egészségünket tekintve. A barátaim és a családtagjaim szintén megtapasztalták a termék előnyeit, már ami a bőr egészségét, az alvást, az emésztést és a fáradékonyság leküzdését jelenti. Szeretnénk kiterjeszteni az LPGN üzletünket a lehető legtöbb emberre, hogy ők is megtapasztalhassák az egészség természetes megközelítését.
Dessy H., Indonézia


A Laminine fizikailag és pénzügyileg is megváltoztatta az életem. A saját egészségem javult, ezért reméljük, hogy másokkal is megoszthatjuk a LifePharm Global lehetőségét. A Laminine-t ismert márkanévvé szeretnénk tenni, mert ez tényleg a kapszulába rejtett élet csodája. Ezt nem csak a Fülöp-szigeten, de globálisan is el szeretnénk érni. Egyenesen bűn lenne, ha nem osztanánk meg másokkal a Laminine csodálatos előnyeit.
Emily S., Fülöp-szigetek


Általánosan egészséges vagyok, és nem kerestem jelentős változást a fizikai jóllétem érdekében. Ennek ellenére, amikor elkezdtem szedni a Laminine-t, különös előnyeit vettem észre. Először is, egyszer sem lettem náthás. Ez nekem azt jelenti, hogy erősebb az immunrendszerem.
Svetlana G., USA


Mielőtt a nővérem bemutatta volna nekem a Laminine-t, állandóan a fizikai nehézségeimmel küzdöttem. A betegségeim miatt gyakran időpontokat hagytam ki, vagy nem teljesítettem a kötelezettségeimet. Most már úgy érzem, hogy ez a harc véget ért. A Laminine új életet adott nekem, és büszke vagyok arra, hogy megoszthatom azt az arra rászorulókkal.
Marieliza I., Fülöp-szigetek


Amióta csatlakoztam az LifePharm-hoz, mindenkinek beszéltem a Laminine-ről, akivel csak találkoztam. Ezután decemberben elkezdtem szedni a Laminine OMEGA+++ terméket is. Több mint 2 kilót fogytam, a körmeim pedig kőkeménnyé váltak. A koncentrációs képességem és a memóriám is javult, most meglepően sok olyan dologra emlékszem, amit korábban elfelejtettem volna. Úgy alszom, akár egy kisbaba, és az életminőségem is nagyon sokat javult.
Galina L., USA


Amióta csatlakoztam a LifePharm Globalhoz, új embernek érzem magam. Amikor elmondom az embereknek, hogy mennyivel jobban érzem magam a Laminine és a Laminine OMEGA+++ készítmények használatával, azonnal ki akarják próbálni. Ha pedig megteszik, akkor magukon és tapasztalják a pozitív eredményeket. Az alvás- és önbizalomhiány után energikussá és hatékonnyá váltam.
Nina A., USA


Atléta és katona is voltam; de az elmúlt években nem tudtam aludni a lábfájástól. Kevesebb mint egy hónapja szedtem a Laminine-t, amikor nagy megkönnyebbülést tapasztaltam, és az alvásminőségem jelentősen javult.
Rashid T., USA


Örömömre szolgál, hogy még csak egy hónapja szedem a Laminine OMEGA+++ készítményt, és meglepetésemre máris érzem a hatását. Javult a vérkeringésem, nyugodtabban alszom, és jobb az állóképességem. És csak most kezdtem szedni a Laminine-t! Egyszerre veszem be majd mindkettőt, hogy eljuthassak a következő szintre. Nincs megállás! Mi igazán megtaláltuk a nagyszerű egészséget és gazdagságot ebben a palackban.
Damian R., USA


2014 januárjában kezdtem el a Laminine szedését. Négy napon belül, napi négy Laminine kapszula szedésével óriási növekedést tapasztaltam az energiaszintemben, majd azt is észrevettem. hogy nőtt az erőnlétem és az állóképességem. Június elején kezdtem el szedni a Laminine-t és a Laminine OMEGA+++ termékeket, most pedig egyre jobban érzem magam, a bőröm is szebb. Már az emberek is észrevették a különbséget. A hajam újra nő, ráadásul vastag és erős. Úgy szeretem ezt a két terméket, hogy ezt a világgal is meg szeretném osztani.
Dayle P., USA


A Laminine olyan termék, amely mindenki számára reményt és lehetőséget kínál arra, hogy elérje céljait. Nekem személy szerint az erőnlétem és az állóképességem fejlesztésében, valamint a stressz hatékonyabb kezelésében nyújtott segítséget.
Olga S., USA


Miután elkezdtem a Laminine szedését, azt tapasztaltam, hogy az éjszakai alvásnak köszönhetően nappal több energiám van. Sok éve álmatlansággal küzdök, és a Laminine hozzásegített a hosszabb és gyakoribb alváshoz.
Barbara F., USA


A Laminine a leglenyűgözőbb termék, amellyel 27 év alatt dolgoztam. Egyetlen másik táplálék-kiegészítő termék sem nyújt ilyen sokat, ilyen sokaknak, ilyen alacsony áron, ilyen gyorsan. A kulcs az, hogy minél több emberrel beszéljen, elmondja nekik a saját történetét és más olyan emberek történetét is, akik eredményeket értek el.
Roger D., USA


Amikor olyan jó eredményekkel szedtem a Laminine-t, az arra ösztönzött, hogy az üzleti lehetőséget is kihasználjam. Amikor másoknak tartok előadást, először mindig a terméket mutatom be, és csak azután beszélek a kompenzációs tervről. Örülök, hogy nem csak az egészségük, de a pénzügyeik javításában is segíthetek az embereknek.
Edison T., Fülöp-szigetek


A Laminine hatása pontos és kiszámítható, ott hat, ahol a szervezetnek szüksége van rá! A Laminine-t és a Laminine OMEGA+++ a táplálék-kiegészítők dinamikus kettőse. Nincs más olyan táplálék-kiegészítő, amelyet szednék vagy másoknak is bemutatnék. A tökéletes egészség titkát nem pusztán feltárták, de el is magyarázták, meg is tapasztalták és ki is fejezték, mint eddig soha! Le a kalappal, ez a világ legjobb üzleti modellje és termékcsaládja. Akár jobb egészségre van szüksége, akár megőrizni szeretné az egészségét, a Laminine és a Laminine OMEGA+++ erősen javasolt az Ön számára!
Larry F., USA


A barátaimmal együtt hatalmas változást tapasztaltunk az életünkben, amióta napi szinten szedjük a Laminine-t. Jól alszunk és nem vagyunk stresszesek, tehát sokkal boldogabbak vagyunk. Jobban tudunk koncentrálni, és összességében jobban érezzük magunkat. Továbbra is megosztom másokkal a Laminine és a Laminine OMEGA+++ termékeket, közben pedig az LPGN üzletemet fejlesztem, és hosszú távú jövedelmet szerzek.
Cecilia T., USA


Általában 2 Laminine kapszulát veszek be reggelente, majd újabb 2 kapszulát délután. A tapasztalatomról “agyváltozásként” szoktam beszélni, mert nem csak a közérzetem változott meg, hanem a gondolkodásmódom is.
Rick G., USA


Bonyolult történetem van a bőrömmel. A gyógyszerek és az asztma rettenetesen érzékennyé tette a bőröm az arcomon és a nyakamon. Hidratálóval kezdtem, de le kellett váltanom a használat kétharmadánál, mert allergiás reakciókat okozott. A szemem és a szám körüli bőr időről időre kirepedezett. Utána elkezdtem Laminine-t szedni, rövid idő után valaki, aki nem tudott a küzdelmes éveimről, azt mondta nekem, hogy sugárzóan nézek ki, és ez megragadta a figyelmemet.
Wanda M., Ausztrália


Korábban gondot okozott nekem az, hogy éjszaka visszaaludjak, ha már egyszer felébredtem. Nagyon gyakran megesett, hogy két órát olvastam, mielőtt újra eltudtam aludni. A Laminine szedésével arra lettem figyelmes, hogy az elmém ilyenkor könnyebben megnyugszik, és hagyja, hogy rögtön visszaaludjak.
Carol M., USA


Az élelmiszereink olyan rosszak, hogy nincsenek meg bennük azok a tápanyagok, amelyekre szükségünk van. A Laminine-nal viszont 22-féle aminosavat és egy nagyszerű, fibroblaszt növekedési faktorral ellátott rendszert juttat a szervezetébe. Az utóbbi egy karmesterhez hasonlítható, amely irányítja az aminosavakat a szervezeten belül.
Adrian M., USA


2012 márciusában kezdtem el szedni a Laminine-t, amikor szörnyű térdfájdalmat éreztem és merevítőt kellett viselnem. Mindössze három nap után, napi négy Laminine kapszula szedése után – kettőt reggel, kettőt pedig este vettem be – levettem a merevítőt. A Laminine most az alvásban segít, és éppen ma rendeltem meg a Laminine OMEGA+++ készítményt. Izgatottan várom a hatásait.
Cyndi Y., USA


Amióta a Laminine-t használom, jobban alszom, most pedig szellemileg is frissebb vagyok. Súlyos agyi rendellenességem és szívbetegségeim voltak, és számos kezelésen kellett átesnem, most viszont a Laminine-nek köszönhetően gyorsan felépülök belőlük. A Laminine megváltoztatta az életem.
Shanna M., USA


2012 októberében kezdtem el szedni a Laminine-t az orvosom javaslatára. Multiple Scelrosisban (MS) szenvedek, amely miatt bénultsággal és vaksággal is meg kellett küzdenem. Már a Laminine szedésének első néhány napja után erősebbnek éreztem magam, mozgékonyabbnak éreztem a végtagjaimat, javult a látásélességem, a szellemi frissességem és az energiaszintem, optimistább vagyok. A Laminine a napi étrendem fontos része, és eszembe sem jutna abbahagyni a szedését. Még mindig érzem, hogy javítja az általános egészségemet és közérzetemet, pedig rendkívüli igénybevételt jelentő és stresszes életem van.
Shawn C., USA


A Laminine segített a férjemnek visszanyerni az energiáját és kitartását a fizikai kihívásokat illetően. Ráadásul a memóriája is javult! Mindketten szedünk Laminine OMEGA +++-t is, és soha többet nem aggódom a vérkeringésünk miatt. Mindketten csak nyertünk és új életünkre fókuszálhatunk.
Tatyana K., USA


Amikor elkezdtem a Laminine szedését, azonnal észrevettem azt, hogy mélyebben alszom, ez pedig jót tett az általános közérzetemnek. Korábban szinte állandóan szorongtam, és képtelen voltam összpontosítani. Ez nagyon megnehezítette számomra a stresszes helyzetek kezelését. Azt is észrevettem, hogy a bőröm simábbá vált. 57 éves nő vagyok, és most jobban érzem magam, jobban is nézek ki. Ez egy áldás a számomra. Emelem kalapomat, mert a Laminine nagy hatással van az életminőségemre.
Barbara G., USA


forrás: http://mylifepharm.com


kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció
nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció

 

Hat tanács, ami hat az emésztőrendszer jó működésére

egészséges ételek

Az emberi emésztőrendszer egy hatalmas és összetett mikrobiológiai ökoszisztémát tart fenn, amelyet bélflórának is nevezünk. Ez egy kölcsönösen előnyös kapcsolat, szimbiózis.

A bélflórának kiemelt szerepe van az egészség megőrzésében. Az immunrendszert erősíti, segít megelőzni a gyulladásokat és azok szövődményeinek kialakulását a bélrendszerben.

bélrendszerSzabályozza a táplálék emésztését, javítja a tápanyagok felszívódását, a szénhidrátok lebontását, a vas, kalcium és magnézium hasznosulását. A bélflóra jótékony baktériumai a szénhidrátokból rövid láncú zsírsavakat hoznak létre, amelyek a vastagbél sejtjeit látják el energiával. B-7, B-12 antioxidáns hatású vitaminok, valamint a kalcium megfelelő helyekre történő beépülését segítő K vitamin előállításában is közreműködnek a bélflóra baktériumai.

Többek között ezen ásványi anyagok és vitaminok hiányával is kapcsolatba hozhatók a vérszegénység, a cukorbetegség, az agyvérzés, illetve egyes autoimmun betegségek.

Bár a baktériumok a bélrendszer ökoszisztémáját alkotó legfontosabb tényezők, az előbaktériumok néhány kisebb formája is jelen vannak, például a vírusok. A baktérium fajokat és mennyiségüket alábecsülték az elmúlt 10 évben bekövetkező molekuláris kutatások gyors fejlődéséig. Jelenleg az emberi székletmintákban azonosított baktériumfajok száma meghaladja az 1000-et.

Antibiotikumok

A felnőtt emberek bélflórája meglehetősen stabil, kivéve, ha kórokozóknak, például szalmonella, vagy E.coli fertőzésnek van kitéve. Az ilyen állapotok terápiái azonban tartalmaznak antibiotikumot, amik a hasznos baktériumok számára is ártalmasak.

Az IBS-ben (Irritábilis bélszindróma) szenvedő betegeknél megfigyelhető, hogy a hasüregben (májban, hasnyálmirigyben, vagy belekben) előforduló fájdalmakon túl pszichiátriai állapotok előfordulása is tapasztalható, amelyek úgy tűnik, hogy a dysbiosis-sal (bélflóra károsodás) egyidejűleg jelentkeznek.

Segítség a hasi fájdalom, puffadás, felfúvódás csökkentésében

A közelmúltban készült a specifikus probiotikumoknak az alacsonyabb emésztőrendszeri rendellenességek kezelésében betöltött referencia-útmutatójának kidolgozására egy tanulmány.

joghurt probiotikumA szerzők a probiotikumok általános előnyeiről számoltak be, amelyekről úgy tűnik, hogy csökkentik a hasi fájdalmat, puffadást és / vagy feszültséget. Bár a kutatás újdonság ezen a területen, az állatkísérletek és néhány humán tanulmány azt mutatja, hogy a probiotikumok segíthetnek 1) a visceralis (zsigeri) érzékenységet modulálni és 2) fokozni a bélrendszer működését és immunitását.

A bélflóra visszaállítása és stabilizálása

digestive fogyasztásA DIGESTIVE +++ az Indiában évtizedek óta használt probiotikumot tartalmazza, amit kisgyermekeknél a hasmenés enyhítésére, és a felnőtteknél emésztőrendszeri irritáció kezelésére használnak.

Ha érzékeny az emésztőrendszered, próbáld ki naponta a DIGESTIVE +++ kapszulát. A DIGESTIVE +++ segíti a gyomor-bél traktus működésének és egészségének helyreállítását és stabilizálását. A DIGESTIVE +++ készítményben található enzimek lebontják a táplálékot a könnyű emésztés és asszimiláció céljából.

Javíts hatékonyan emésztéseden

1. Ha emésztőrendszeri érzékenységet tapasztalsz, próbáld meg elkerülni az emésztést nehezítő ételeket, például a túl forró, vagy erősen fűszeres ételeket.

2. Alaposan rágd meg az ételt, lehetővé téve az emésztési folyamatok beindítását.

3. Ahelyett, hogy sokszor kapkodva ennél, biztosíts több időt arra, hogy családoddal, vagy barátaiddal étkezz nyugodtan egy szépen megterített asztalnál. Ez a szokás igazi kommunikációt, élvezetet és kikapcsolódást biztosít. Segíti megőrizni az emésztőrendszer nyugalmát és megkönnyíti az emésztést.

4. Fogyassz több gyümölcsöt, magvakat, dióféléket, salátát, ne csak kólát és sült krumplit.

5. Keress recepteket különféle levesek, kreatív saláták, egészséges ételek elkészítéséhez. Ezek az ételek magas antioxidáns és rost tartalmúak, amelyek jól támogatják a bélrendszert.

6. Fogyaszd a DIGESTIVE-et a naponta. A DIGESTIVE +++-ben található probiotikumok, prebiotikumok és emésztő enzimek segítik fenntartani az optimális egészséget a szervezetedben.


kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció
nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció

 

Access Bars és Access testkezelések

Access Bars

Access Consciousness® – Access Bars és Access Testkezelések

MI LENNE HA MINDEN KÖNNYEDÉN, ÖRÖMTELIEN ÉS RAGYOGÓAN ÉRKEZNE MEG AZ ÉLETEDBE?

Az Access Consciousness® a világon már több, mint 170 országban érhető el, és jelenleg a leggyorsabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyek a tudatosság növekedésére hatnak elsősorban.

Az Access egy teljesen új nézőpontot tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.”
(Gary M. Douglas)

Az Access Consciousness® világában nagyon sok lehetőség rejlik. A kezelések nyomán kitisztíthatunk megkövesedett hitrendszereket, félelmeket, sérelmeket, amelyek tudat alatt befolyásolnak minket és irányítják életünket.

Tudtad, hogy a fejeden 32 olyan pont van, amelyeket, ha gyengéden megérintenek könnyedén és erőfeszítések nélkül engedheted el a berögzült nézőpontjaidat, amelyek most akadályoznak abban téged, hogy nagyobbat teremts?

Access Bars

Az “access” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig sávokat, pontokat jelent. Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg az Access Bars technikát, melynek lényege a fejen lévő körkörösen és hosszanti irányban található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.

Ezen pontok mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént, vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát.

Vannak sávok a testre, a tudatosságra, kapcsolatokra, a kreativitásra, öregedésre, szexualitásra és pénzre, hogy csak néhányat említsünk.

Access BarsMinden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának. Ezzel nehezíti meg a változás, a pozitív mozdulás lehetőségét. Amikor a Bar-okat futtatják az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek.

Az Access Bars delta és théta agyhullámokkal dolgozik. A delta a leglassúbb agyhullám, a mély alváshoz társítható. A delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását, amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. A delta agyhullám a tudatalatti jele, a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális, hanem a tudatalatti eléréséhez is, amely segít információkhoz jutni és feltölteni az elmét.

Ahogy pedig mélyebbre jutunk a relaxációban, elérjük a megfoghatatlan théta állapotot, ahol már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. A théta állapot gazdag képeket, inspirációt és rég elfelejtett emlékeket hoz elő, megnöveli a fogékonyságot. Ez már a mély meditáció állapota.

Az Access Bars másik fontos eszköze a Bar-okon kívül a „kérdésként élni”.

A kérdés hatalmat ad, megnyitja a lehetőségek terét, míg a válaszok beszűkítenek.

A válaszok keresése helyett kérdések feltevésével tudjuk elengedni a berögzült nézőpontjainkat, melyek nem tudatos szinten határozzák meg mindennapjainkat. A kérdésekkel nyitottá válunk a befogadásra és minden lehetőséget képesek leszünk befogadni az adott pillanatban.

A végtelen Univerzum folyamatosan ajándékkal halmoz el bennünket, de mi határozzuk meg azt, hogy mit fogadunk be annak alapján, hogy mit vagyunk hajlandóak megélni.

A kérdés meg tudja változtatni a helyzet energiáját, új kapukat és lehetőségeket tárva elénk.

A harmadik fontos összetevő a tisztító mondat, amely gyakorlatilag rengeteg kérdés rövidítve és kódolva. Ez behoz egy olyan energiát, amely kitöröl mindent, ami korlátoz, akadályoz. Tehát a kérdés felhozza az energiát, és a döntés, hogy nekem ez nem kell és elengedem, megerősítve a törlőmondattal, megszabadít tőle.

Minden Access Bars kezelés egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az Access Bars kezelés hatására:
– csökkenhet az életedben a stressz
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjaid
– emelkedik a tudatossági szinted
– javulhat egészségi állapotod
– gondolkodásod kitisztul
– kapcsolataid gyógyulhatnak
– reggelente kipihentebben ébredhetsz
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja
– képessé válsz a be- és elfogadásra
– egyre több és több lehetőséget kapsz egy boldogabb és teljesebb életre

Az Access testkezelések pedig célzottabban tisztítanak olyan területeken, mint például:
– kompenzációs elcsúszások (olyan területek, ahol a bőség helyett tudat alatt inkább az erőtlenséget választjuk a túlélés miatt)
– a szexualitásunkat működtető automata válaszadó rendszerek
– az öregedéssel és a testünk hanyatlásával kapcsolatos nézőpontok
– másoktól átvett, lemásolt és kódolt fájdalmak, gondolati és érzelmi minták

Access Testkezelések

Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak. A tested egy érzéki, érző organizmus, amely folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked.

Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?

Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?

Mit tesz a testkezelés?

– Feloldja azt a programozást, amely visszatart a változástól
– Olyan változásokat idéz elő benned és körülötted, amelyek hozzájárulások lehetnek számodra
– Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
– Táplálja azt a potenciált, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel, megélsz és befogadsz
– Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz

Csak néhány testkezelés a sokszínű palettáról:
 • Bőséget akadályozó tudatalatti hitrendszerek oldása (kompenzációs elcsúszások, elsodródások)

Ez a kezelés felszámolja az erővesztettségeket (belsőket is), segít akkor, amikor nem tudod végigvinni a dolgokat (fizikait is) amiket szeretnél, valahol közben megakadsz, beakadsz, elmegy a kedved, azt hiszed nem tudod megcsinálni, félbehagyod…

Hatékony segítség amikor tudatos, vagy tudattalan szinten szántszándékkal visszafogod az erődet, hogy az erőtlenségben tartsd magad. Segítség amikor azt érzed belülről, hogy szinte már kirobbanna az az erő ami benned van, könnyedén megvalósítva mindent amit szeretnél, de mint egy skatulya, vagy egy bilincs, valami mégis fogja, beszorítja ezt az egészet, és nem engedi kitörni.

Hozzájárul ahhoz, hogy ne csak végig tudd vinni a jó dolgokat az életedben, hanem egyre több kiváló dolgot tudj teremteni önmagadnak.

 • Szexualitás, párkapcsolat blokkjainak oldása

Ez a kezelés segít semlegesíteni azokat a (pár)kapcsolati és szexuális mintákat amelyeket a velünk bármikor is történt traumák hatására döntésből, számításból, ítélkezésből és következtetésből hoztunk, s amelyek még mindig befolyással bírnak a mostani (pár)kapcsolatainkra, szexuális életünkre.

 • A végtelen rugalmasság helyreállítása

Ez a kezelés megteremtheti a lényünk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét. Mi az, amit rugalmasságnak definiáltál, és azóta ennek a definíciónak szeretnél megfelelni? Hol nem veszed figyelembe a saját rugalmasságod?

 • MTVSS – a “választás eszköze”

Energetikailag mindent helyre tesz. Ahogyan a test félreműködhet,  úgy a test vissza is rendezi magát, ahogy működnie kellene.  Felerősíti a test fizikai erőnlétét a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz. Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson, és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemi szervek). Regenerál és tisztít.

 • A funkcionális test egyensúlyának aktualizálása

Mit jelent neked az EGYENSÚLY? Lehet-e áramlásban és egyensúlyban lenni egyszerre? Mi az, ami félrehúzta a test-egyensúlyodat?

 • A kauzális (ok-okozatilag kapcsolódó) bebörtönzés, kauzális inkarnáció és kauzális bevésés eltörlése, megsemmisítése a fizikai valóság teljes változásának aktualizálásával és felfokozásával

Ok-okozati tényezők az életedben, melyről eldöntötted, hogy hogyan működhet, hogyan nem, mi miért kell hogy megtörténjen, minek mi az oka.

Lehet hogy ez csak a Te fejedben van, és ezen túl valami más is lehetséges? Valami sokkal jobb és nagyobb teremtés?

Ez egy nagyon erős energia kezelés, mellyel hatunk az általunk kigondolt, előre kikövetkeztetett, feltételezett dolgokra, és rögtön fel is oldjuk ezeket a megkövesedett mintázatokat.

Mi van, ha mégis megváltozhat mindaz, amire azt mondod, hogy nem változhat meg? Mi mást teremthetnél, ha azt választanád, amit valójában szeretnél?

 • Biomimetikus mimikri

Ez a kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtjük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tennénk.

Sokszor ösztönösen lemásolunk másokat, azért hogy megértsük őket, így energetikailag lemásolod, bezárod őket a testedbe. A biomimetikus az, amit a testedbe zártál, a biomimetrikus az, hogyan próbálod elhelyezni magad a másokkal való kapcsolatodban, hogy illeszkedjetek egymáshoz.

Ha nem akarod mások életét élni, mások terheit cipelni – ezzel a kezeléssel kioldhatod az ehhez kötődő mintákat.

 • Látás helyreállítása

Ez a kezelés támogatja a látás helyreállítását, illetve homlok és arcüregproblémákon is segíthet. Feloldja a szemet érintő traumatikus élményeket, mint például amikor belevilágítanak erős villanófénnyel.

Állatoknál is alkalmazható a kezelés, hiszen rengeteg rávetítésünk van az állatokra, ami miatt ők könnyebben hályogot növesztenek.

Mennyi minden van, amit egyszerűen nem akarunk észrevenni, ezért teremtő erőnkkel megteremtjük a „rossz” látást? A szemünk, ami nemcsak a lélek tükre, hanem ablak a világra, nem csak kifelé néz, hanem befelé is nyel. Elnyeli a világ összes fájdalmát és traumáit, amit magunkra vettünk.

 • Immunrendszer erősítés – aktiválás
 • Ízületi fájdalmak csillapítása

Ezeket a sorsfordító technikákat, eszközöket és folyamatokat arra tervezték, hogy képessé tegyenek az általad vágyott élet megteremtésére.

A praktikus, dinamikus, és gyakorlatias Access Bars egy olyan lépésről-lépésre haladó folyamatot biztosít, ami megkönnyíti számodra a mindennapi életben való egyre tudatosabb létezést, és minden akadályt eltöröl, amit a befogadás útjába raktál.

Az Access Consciousness nem a metaforákról, ötletelésről és a lelkesítő beszédről szól. Mindenki szerint, aki az Accesst használja, ez egy tudatosabb módja az életnek, és működik.
Az Access Consciousness célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

Cél az, hogy eljuttassunk odáig, ahol az Access Bars által mindenre tudatossá válsz, anélkül, hogy bármit is elítélnél.

Ha semmi felett nem ítélkezel, akkor képessé válsz mindent önmagában szemlélni, anélkül, hogy meg akarnád változtatni. Nem annak fogod látni, aminek lennie kéne, hanem annak, ami valójában.

A tudatosság egy képesség, mely által a jelenben tudsz lenni az életed minden pillanatában, anélkül, hogy önmagadat, vagy bárkit elítélnél.

Általa mindent be tudsz fogadni, semmit nem utasítasz el, és mindent, amire vágysz képes vagy megteremteni az életedben – nagyobbat, mint amid most van, és többet, mint amit képes vagy elképzelni.

Az Access célja, hogy eljuttasson addig a pontig, amikor már tudatossá válsz arra, hogy önmagadban változást teremts. Különféle eszközöket, és eljárásokat kínál, amelyek segítségével mindent, ami nem működik az életedben, megváltoztathatsz. Amint tudatosabb vagy, egyszerűbbé válik számodra, hogy győzedelmeskedj a bolygón jelenleg történő változások viharában.

Megváltozhat a pénzügyi helyzeted attól, ha fogod a fejed?

Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az anyagi helyzetedet? Hogy működött? Hajlandó lennél valami mást is kipróbálni, még ha furcsán is hangzik?
Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál?

Ez a furcsa módszer az Access Bars®. Gary Douglas és Dr. Dain Heer közös könyvének a címe, Nem a pénz a probléma, hanem Te (Money isn’t the problem, you are). Douglas szerint az univerzumban elegendő pénz van, a baj azzal van, hogy nem fogadjuk el. „A befogadás nincs bennünk blokkolva, egyszerűen nem vagyunk rá hajlandóak.”

Egy masszázságyon feküdni, nem csinálni semmit, csak lenni, és elfogadni egy Access Bars kezelést remek módja lehet annak, hogy ezt gyakoroljuk.
32 pont van a fejünkön, melyeknek mindegyike egy életterülethez kapcsolódik. Van egy „bar”, ami a pénz pontja, de vannak mások is, melyek kapcsolódnak a pénzhez, úgy mint a kontroll, éberség, kreativitás, álmok és remények. Ha megérintik a fejeden ezeket a pontokat, akár hosszú évek korlátozó hiedelmeit is elengedhetjük egy kezelés alatt, ami megakadályozza, hogy tudjunk el- és befogadni.

Az egyik oka annak, hogy nem tudnak az emberek elfogadni az, hogy sokan gyerekkorukban úgy kaptak ajándékot, hogy valamilyen kötelezettség is járult hozzá. Ekkor energetikailag megmakacsolták magukat, és mivel nem akartak eleget tenni ezeknek a kötelezettségeknek, inkább elutasították a ajándékokat is, amik együtt jártak velük. Ez a klasszikus példa arra, amikor kiöntik a gyereket a fürdővízzel.

Az Access Consciousness® nézőpontja az elfogadásról más, mint amit megszoktunk. Kétirányú folyamatnak tekinti azt. Mert amikor elfogadsz, valójában nem arról van-e szó, hogy megajándékozod az ajándékozó személyt azzal, hogy elfogadod azt, amit ad? Vajon azt az elképzelést, hogy az ajándékozás és az elfogadás elkülönülnek egymástól lehet-e másnak tekinteni, mint hazugságnak?

Az Access Bars -ban az ajándékozás és az elfogadás igazából egy. Amikor valakinek kezelést ajándékozol, elfogadod azt az ajándékot is, hogy te is megtisztulsz mindentől, amit ő a kezelés alatt elenged.
Az Access Bars annyira egyszerű, hogy még egy hároméves gyerek is meg tudja tanulni. Hogyan lehetne ez még ennél is könnyebb?

forrás: hartyanyireka.hu


Stresszoldás LifePharm PowerHouse csomaggal

stresszoldás

Hogyan redukálja a stressz egészségre gyakorolt káros hatásait a LifePharm PowerHouse csomagja?

A kortizol egy olyan hormon, amely nagy mennyiségben pusztítást okozhat a szervezetben, és nemkívánatos stressz-szint növekedést produkál.

A kortizol alapesetben a túléléshez szükséges. A kortizolnak számos fontos feladata van az emberi testben, annak érdekében, hogy a szervezet felkészüljön és megfelelően reagáljon stresszhatás alatt: szabályozza a vérnyomást, az inzulint, az anyagcserét, valamint immunreakciókra hat.

Azonban, amikor agyonhajszoljuk magunkat, szorongást, pánikot és feszültséget tapasztalunk. A kortizol tartós, magas szinten “tartása” romboló hatású szervezetünk számára. Ahogy azt a zseniális Hofi Géza mondta: Próbálj meg lazítani! …Könnyű ezt mondani! Mai – közhelyesen szólva – rohanó világunkban annyi hatás ér minket, hogy a napi kihívásokat erős problémaként érzékeljük.

Laminine, mint stresszoldás

LaminineA tapasztalt LifePharm fogyasztók tudják, hogy a Laminine nagy stresszoldó, stressz csökkentő étrend kiegészítő. Számtalan visszajelzés érkezik termékajánlóktól, fogyasztóktól, családtagjaiktól, vagy barátaiktól, akik személyesen megtapasztalták, hogy a Laminine segítette őket a stressz szintjének kordában tartásában.

A Laminine kapszulával kapcsolatban az egyik legcsodálatosabb felfedezés, amely markánsan megkülönbözteti a többi táplálék-kiegészítőtől, az a csodálatos képesség, hogy befolyásolja a szervezet kortizol szintjét! A kortizol szint csökkentésével a Laminine redukálja a stressz egészségre gyakorolt káros hatásait.

kortizolA megtermékenyített tojáskivonat rendkívüli előnyeinek tanulmányozásával Dr. Bjoedne Eskeland sok éven át kutatta és fejlesztette ezt a kivételes összetevőt. Teszteket végzett, melyek dokumentált eredményeként 12 napos folyamatos Laminine fogyasztás után figyelemre méltó 23 %-os kortizol-szint csökkenést mutatott ki a páciensek szervezetében!

Ha az egészséges kortizol szintet fenntartjuk a Laminine kapszulával, a szerotonin szint (“boldogság” hormon) is szabályozott. Az eredmény egy kiegyensúlyozottabb lelkiállapot és emocionális stabilitás. A túl sok stressz nem csak a testet, az elmét, hanem az érzelmeket is érinti.

IMMUNE +++, mint stresszoldás

ImmuneLegtöbbünk a LifePharm IMMUNE étrend-kiegészítőt az immunrendszert támogató kiváló termékeként ismeri és fogyasztja. De az IMMUNE +++ is nagyon hasznos a stressz kezelésére.

Mint tudjuk, az egész testünk egy támogatást igénylő összetett rendszer. Az IMMUNE +++-ban található vírus- és baktériumölő gombák (Reishi, Maitake, Lepketapló) és a gyógynövények közül sok adaptogén hatású. Az adaptogének olyan természetes anyagok, amelyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást.

ashwagandhaAz indiai és a kínai hagyományos orvoslásban ezek a gyógynövények energiát nyújtanak a testnek. Az Ashwagandha indiai ginszeng néven ismert. Ez a gyógynövény magába foglalja az egészségügyi előnyök széles körét, amelyek közé tartozik a stresszcsökkentés, a kognitív funkciók, a férfiak egészsége, az immunrendszer támogatása, az alvás minőség javítása, a mellékvese funkciók optimalizálása, és a sportteljesítmény támogatása.

Az American Herbal Phamacopoeia egy szakmai cikke szerint az Ashwagandha gyógynövény használatát az ayurvédikus gyógyászatban már 4000 évvel ezelőtt megemlítik. Bár elsődlegesen úgy tekintünk az Ashwagandha-ra, mint az immunrendszer támogatására szolgáló gyógynövény, de hasznos előnyei még az öregedés-gátlás, az energia ellátás, a stresszoldás, a szorongás feloldása és a nyugodt alvás. Az Ashwagandha az egyik olyan gyógynövény, amely az elmúlt öt évben jelentős fogyasztói elismerést vívott ki magának.

OMEGA +++, mint stresszoldás

omegaBár a LifePharm OMEGA +++ a szív egészségét támogatja, mivel támogatja a szív- és keringési rendszert. Azonban segít a kortizol és ezáltal a stressz szintjének szabályozásában is.

A tudományos kutatások alátámasztják azt, hogy az Omega-3 zsírsavak gátolják a gyulladást keltő vegyületek túltermelésének egy részét, amelyek serkentik a túlzott aktivitású immunreakciót. A mentális rendellenességeket, például a depressziót és a szorongást az agy gyulladásos válaszaként is vizsgálják.

Annak érdekében, hogy tiszta és éles legyen az elménk, az omega-3 zsírsavak nélkülözhetetlenek. Minden idegsejtnek és agysejtnek – beleértve a látóidegeket is – szüksége van az omega-3 zsírsavakra. Ezek építik a hosszú idegrostok szerkezetét. Az OMEGA +++ kapszula olyan összetevőket is tartalmaz, mint a K2-vitamin, amely segít fenntartani az erek rugalmasságát. Valamint tartalmaz Q10 koenzimet és a Laminine hatóanyagát is.

DIGESTIVE +++, mint stresszoldás

digestiveGyomorgörcs? Amikor a testünket túlterheli a stressz, sokunkban van az érzés, amit egyszerűen “gyomoridegnek” hívunk. Ez egy gyakori panasz a stresszre. Az emésztőrendszer működésének rendben tartása segíthet a stressz kezelésében.

Az elmúlt néhány évben végzett kutatások azt mutatták, hogy az aktív probiotikumok és prebiotikumok hasznosak lehetnek egészségünkre. Sok embert terhel a rossz minőségű, vagy tápanyag-hiányos étrend, a rossz emésztés és a különböző vastagbél problémák, amelyek idővel súlyosak lehetnek. A LifePharm DIGESTIVE +++ kapszulája egy egyedülálló és átfogó termék, amely mindent megtesz az emésztőrendszer komplett harmóniájáért.

Bacillus CoagulansA tudományos kutatások azt mutatják, hogy a bélflórát támogató jó baktériumok az immunrendszer mellett számos szempontból javíthatják az egészséget. A DIGESTIVE +++-ban használt probiotikum a Bacillus Coagulans endospóraként van jelen a termékben, ezért extra tartós, a gyomorsav nem roncsolja. Sok másfajta probiotikum emészthető a gyomorenzimek által, amelyek inaktívvá teszik őket. A Bacillus Coagulans keresztülmegy az emésztőrendszer felső részén és a vastagbélben fejti ki a hatását.

prebiotikumA DIGESTIVE +++ segíti az emésztőrendszer optimális működését az emésztőenzimek széles skálájával, hogy a tápanyagok könnyen felszívódó formába alakuljanak. A prebiotikumok frukto-oligoszacharidok, jeruzsálemi articsóka, pitypanglevél és a yacon-gyökér kivonatokként vannak a termékben, amelyek serkentik a kedvező hatású baktériumok, a probiotikumok szaporodását.


Fogyaszd mind a négy LifePharm terméket a jó egészségi állapot  fenntartásáért, és tartsd a stresszt egészséges szinten!


nutritional powerhouse

kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció
nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció

 

Kérdések a Laminine kapszuláról

kérdések a laminine kapszuláról

Mi a Laminine kapszula?

A Laminine kapszula megtermékenyített tojáskivonat, tengeri fehérje és növényi fehérje keverékéből álló OPT9 nevű szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt formula. A Laminine összesen 22 aminosav láncolatával látja el a szervezetet, ez pedig elengedhetetlen a sejtek egészsége szempontjából.

Az aminosav-láncolat a szervezetben természetes adaptogénként működik. (Az adaptogének különféle természetes anyagok, amelyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást, és amelyeknek általában nincsenek nem kívánatos mellékhatásai.) A felnőtt, szöveti őssejteket arra programozza, hogy a szervezet és az agy szükséges területeire eljussanak, majd helyreállítsák azokat.

Laminine összetevők

OGYÉI nyilvántartásba vétel sorszáma: 19415/2017.

Mennyi a Laminine javasolt napi adagja?

Naponta 1-4 kapszula szedése javasolt a reggeli és az esti étkezések előtt.

fogyasztási javaslatok
szedési – fogyasztási javaslatok

(kattints a képre)

A Laminine kapszulát az állatok is fogyaszthatják?

Bár ezt az étrend kiegészítőt nem kifejezetten az állatok számára fejlesztették ki, nem volt olyan jelentés, tapasztalat, amely szerint a termék mellékhatásokat okozna az esetükben. Ahogyan emberi fogyasztásnál az orvosod kérdeznéd, úgy ebben az esetben kérd ki az állatorvos tanácsát, mielőtt Laminine kapszulát adnál a házi kedvencednek.

laminine háziállatoknak

A termék leírása az orvosok referencia könyvében (PDR): www.pdr.net

pdr

Vannak-e mellékhatásai a Laminine összetevőinek?

Nincsenek dokumentált esetek a mellékhatásokkal kapcsolatban. Ha az utasításoknak megfelelően szeded a kapszulát, akkor azok biztonságosak és hatékonyak, de a hatás egyénenként nagyban eltérő lehet. Viszont hal, vagy tojásallergia esetén konzultálj orvosoddal.

Milyen forrásból származik a LifePharm által felhasznált megtermékenyített tojáskivonat?

A LifePharm cég az Egyesült Államokban működő organikus, szabadtartást alkalmazó tyúkfarmjairól szerzi be a hormon és vegyszermentes tojásokat.

Tartalmaz-e a Laminine laminint?

A laminin egy sejtadhéziós molekula, amely minden ember sejtjeiben megtalálható. Ez az anyag tart egyben minket, részben ez jelentette az inspirációt a terméknévhez. A Laminine termék viszont nem tartalmaz laminint.

A LifePharm termékek miért csak független üzlettulajdonosok ajánlásán keresztül kaphatók?

A LifePharm termékek nem találhatók meg a boltok polcain, és tévéreklámban sem láthatók. A termékek forgalmazása kapcsolati marketing modellen keresztül történik. Így a termékek közvetlenül a gyártótól szerezhetők be nagykereskedelmi, illetve kiskereskedelmi áron.

lifepharm product

Szeretnék rendelni, hol tehetem ezt meg?

Közvetlenül a LifePharm webáruházából rendelhető meg:

kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció


Szeretném kipróbálni, egy dobozzal is rendelhető?

Igen, kiskereskedelmi vásárlással történő regisztrációval:  Buy the product

nutritional powerhouse

Gyógyszer helyett fogyasztható a Laminine?

Nem. A Laminine természetes alapú étrend kiegészítő és nem gyógyszer. Az inaktív szöveti őssejtek beindításával a szervezet optimális működését támogatja. Betegség esetén egyeztess kezelőorvosoddal. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, valamint nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és a terápiát! Az étrend-, vagy más néven táplálék kiegészítő betegséget nem gyógyít.


Hogyan rendelhetsz terméket?

Leírás, útmutató (kattints a képre):

termék rendelés


Laminine

 


Laminine és a tudományos kutatások

LifePharm tudományos kutatások

Laminine: Elkötelezett kutatás, termékpotenciál és biztonság

A megfelelő táplálék kiegészítőket szeretném megvásárolni a családom és a magam részére, ezért a tudományos kutatásokkal igazolt termékeket keresem.

Azt találtam, hogy a LifePharm elkötelezett aziránt, hogy kizárólag a legjobb minőségű, és a legbiztonságosabb forrásokból származó hozzávalókból készült termékeket kínálja partnerei és vásárlói számára:

Mert a Laminine 2015 óta szerepel az Orvosok Referencia Könyvében
www.pdr.net

tudományos kutatások

Mert a forgalmazást megelőzve számos klinikai vizsgálatot végeztek, melyek eredményei igazolták a Laminine hatékonyságát:

http://www.lifepharmglobal.com/research/

A tudományos kutatások alapján a biztonságos, kiváló minőségű LifePharm termékeket választottam:

 • Laminine – az alvó szöveti őssejtek beindítására, a egészségem egyensúlyának helyreállítására
 • Digestive +++ az emésztőrendszerem rendbetételére
 • Omega +++ a szív és keringési rendszerem optimális működésére
 • Immune +++ az immunrendszerem megerősítésére
 • Lamiderm Apex a bőr újjáélesztésére

És akik ezt biztosítják:
LifePharm kutatók
A termékek hatékonyságának érdekében a LifePharm továbbra is keresi a termelés és a feldolgozás folyamatos fejlesztéseinek lehetőségét.

A LifePharm Global Network elkötelezett aziránt, hogy tanulmányokat végeztessen a termékek klinikai hatékonyságának bizonyítása érdekében.

Ezt a munkát a Tudományos Tanácsadó Testület tagjai végzik, akik kizárólag a LifePharm számára végeznek kutatásokat. Nem mellékállásban foglalkoztatott marketing szakemberek, hanem magasan képzett kutatók, tudósok.


LifePharm termékek:

nutritional powerhouse


Hogyan rendelhetsz terméket?

Leírás, útmutató (kattints a képre):

termék rendelés


kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció


Lamiderm Apex – nem csak kozmetikusoknak

Lamiderm Apex bio szérum újjáéleszti a bőr textúráját, javítja megjelenését költséges kezelések és káros vegyszerek nélkül.

Lamiderm Apex

Fiatalon az elasztin, a fibronektin és a kollagén bőven termelődik hámszövetünkben, segítve a bőr egészséges működését, üde kinézetét. De az idő múlásával, az öregedés és a károsító külső és belső hatások miatt ezek a fontos fehérjék gyengülnek és nehezebben, lassabban termelődnek.

Megvan a megoldás arra, hogyan tudod elérni a sima, fiatalos és egészséges bőrt, amire vágysz!

SEJTSZINTŰ EGÉSZSÉG A BŐRNEK!

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

Lamiderm Apex

pénzvisszafizetési garancia100% pénzvisszafizetési garancia

A LifePharm Global Network 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállal. Amennyiben az első 30 napban semmilyen pozitív változást nem tapasztalsz a termékek használatakor, a cég visszafizeti neked a megvásárolt termék árát!

Hogyan vásárolhatod meg?

kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció


Az online vásárlás VISA, vagy MasterCard bankkártyával, vagy PayPal használatával fizethető.


Lamiderm Apex elérhetősége: https://mylifepharm.com/regius


Lamiderm Apex