Elérhetőség

Elérhetőség

LifePharm magyar ügyfélszolgálat:

LifePharm ügyfélszolgálat

Ingyenesen hívható telefonszám. Hétköznap 13:00 – 18:00 óra között érhető el az ügyfélszolgálat.

Elérhetőségem:

elérhetőség


Én mint termékajánló, a LifePharm termékeit nem forgalmazom.

A termék rendelésben, a regisztráció menetében tudok technikai tanácsokkal segíteni. A laminine.info.hu weboldalt tájékoztatási céllal szerkesztettem.

A regisztráció és termék rendeléssel létrejövő online vásárlási szerződés kizárólag a Vásárló (regisztráló, megrendelő) és a LifePharm cég között jön létre!

A termékek közvetlenül a LifePharm webáruházából rendelhetők meg :

webáruház


A LifePharm webáruházában feltüntetett árak nettó összegek, euróban vannak megadva, és euróban fizetendők. A rendelés véglegesítése és jóváhagyása előtt (!) összesítve látható a bruttó összeg, szállítási díjjal együtt.

Fizetés mód a webáruházban: bankkártyás vásárlás, vagy PayPal. Elfogadott kártya típusok: Visa, vagy MasterCard.  Az online vásárlás a webáruház biztonságos oldalán, SSL/TLS (https) titkosított csatornán keresztül kerül lebonyolításra.  A bankkártyáról levont euró összeget a vásárló számlavezető bankja az aktuális saját napi árfolyamán konvertálja.

Szállítás: 5-7 munkanapon belül várható, Magyarországon az MPL (posta), vagy a GLS viszi házhoz. A kiszállítás csomagszám alapján nyomon követhető.

Elállási jog: A LifePharm 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal. Elállási jog gyakorlása esetén a vásárló a forgalmazó ügyfélszolgálatának kell, hogy jelezze elállási szándékát. A termék(ek) visszaküldése után (európai központba) a LifePharm a fizetett összeget visszautalja.


Forgalmazói elérhetőség:

LifePharm Inc. (USA)

Telefon: 949-216-9600
Telefon: 800-838-0381
Fax: 949-216-9601
Email: CustomerService@LifePharm.com

Magyar nyelvű ügyfélszolgálat elérhetőség

Hétköznap 13 – 18 óra között ingyenesen hívható:

ügyfélszolgálat

A gyártó/forgalmazó székhelyének címe és elérhetőségei:

LIFEPHARM, INC.
2569 McCabe Way, Suite 200
Irvine, CA 92614, USA

Telefon: 949-216-9600
Telefon: 800-838-0381
Fax: 949-216-9601
Email: CustomerService@LifePharm.com

LPGN európai központja:

Lifepharm Global B.V.
Jan Van Goyenkade 8
1075 HP, Amsterdam
Email: Europe@LifePharmGlobal.com


Laminine | Omega | Digestive | Immune | Lamiderm Apex

A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek!, hanem természetes alapú táplálék kiegészítők. A táplálék kiegészítők, más néven étrend-kiegészítők betegséget nem gyógyítanak. Egészségügyi probléma esetén szakorvossal konzultálj!

A LifePharm termékek fogyasztása nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A Laminine, Omega, Digestive, Immune táplálék kiegészítők fogyasztása nem helyettesítik egészségügyi probléma esetén az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát!


Laminine | Omega | Digestive | Immune | Lamiderm Apex

Hogyan rendelhetsz terméket?

Leírás, útmutató (kattints a képre): termék rendelés


lifepharm termék rendelés


lifepharm


Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!