Immune +++

Immune +++ Az immunrendszer támogatása

Az immunrendszer a szervezet természetes védekező képessége minden veszélyes vírus és baktérium ellen, amelyek körülvesznek minket zárt térben és a külső környezetben egyaránt.

Az immunrendszerünk fehérvérsejtek hálózata, amely felismeri, megtámadja és elpusztítja a kórokozókat, mielőtt komoly károkat okozhatnának a szervezetünkben.

Manapság jobban kell vigyáznunk az immunrendszerünkre, mint valaha, hogy megvédje a testünket a fertőzések és a betegségek ellen!

Immune +++ A háromszoros védelem

Optimális keverék:

 • Poliszacharid komplex

Ez a komplex összetevő megnöveli a T-sejtek, B-sejtek és a természetes ölősejtek (Natural Killer Cells – NK sejtek) számát. Ezáltal erősíti az immunrendszer elsődleges védekező rendszerét a legveszélyesebb kórokozók , vírusok, baktériumok ellen.

 • Reishi (Ganoderma), Maitake és Lepketapló gomba

Antibakteriális és vírusölő tulajdonságai miatt a három gomba a T és NK sejtek aktiválása által jelentősen erősíti az immunrendszerünket.

A Maitake gombát évszázadok óta használják a keleti gyógyászatban,  számos egészségügyi előnye van, és a hagyományos kínai orvoslás jól dokumentált részét képezi.

A gombából készült egyik kivonatot gyakran használták lép- és gyomorfájás enyhítésére, az idegek és az elme nyugtatására, valamint az aranyér kezelésére (Mizuno és Zhuang 1995).

A Maitake gombát (Grifola frondosa) tartalmazó egyéb kínai gyógyszerek közül számos a mutáns sejtek kezelésétől a bénulás, az idegfájdalom és az ízületi gyulladás kezelésére terjed ki. Az immunerősítés és a homeosztázis szabályozására vonatkozó általános kezelésekre is alkalmazták.

Manapság a gombát továbbra is étkezési és gyógyászati célokra használják a hagyomány folytatásaként. A gomba tudományos kutatása Japánban kezdődött az 1980-as években.

A Maitake segíti megállítani a mutálódott sejtek stimulálását és transzportját.

Fontos szerepet játszik a szervezet immunvédő funkcióiban, mivel a Maitake gomba gazdag poliszacharidokban, a rendszeres fogyasztása erősíti a szervezet immunrendszerének hatékony működését.

A Maitake rendkívül gazdag antioxidáns forrás. Az antioxidánsok a káros, szabad gyökök oxidációs folyamatait gátolják, amelyek károsítják a sejteket és a szöveteket.

Az immunrendszer megerősítése mellett a Maitake gombát tartalmazó IMMUNE +++ általános fizikai egészséget biztosíthat és támogatja a normál vérnyomás fenntartását.

A Maitake gomba poliszacharidjai szabályozzák és fenntartják az egészséges vércukorszintet és a koleszterinszintet. A kutatások kimutatták, hogy a Maitake növelheti az inzulin érzékenységet, miközben csökkenti az inzulin rezisztenciát.

Más tanulmányok kimutatták, hogy a Maitake kivonata csökkentheti a tenyésztett sejtek átalakulását adipocitákká (zsírsejtekké), csökkentik a súlygyarapodást (Nakai, 1999). Olyan anyagcsere-tényezőket mutattak be, mint az egészséges vércukor fenntartásának támogatása, az inzulin modulálása és az egészséges trigliceridszintek fenntartása a Maitake gomba kivonata segítségével (Kubo és mtsai., 1994).

 • Gyümölcs és gyógynövény keverék

Természetes vitamin források, melyek segíti az immunrendszer egészséges működését a fertőzések legyőzésében.

immune

 • Camu Camu (Myrciaria dubia)
 • Acerola (Malpighia glabra)
 • Ashwagandha (Withania somnifera)
 • Homoktövis (Hippophae rhamnoides)
 • Gránátalma (Punica granatum)
 • Life-C keverék

Ez a keverék 500 mg C-vitamint tartalmaz tablettánként, amely kiegészül citrus bioflavonoidokkal. Ezáltal gyorsabban jut be a szervezetbe  és hosszabb időn keresztül hasznosul.

 • Támogatja az immunrendszer egészséges működését
 • Növeli az immunrendszer védekező képességét
 • Gyulladáscsökkentő

Sokan nem tudják fogyasztani a C-vitamint természetes savas tulajdonságai miatt. Az IMMUNE +++ kapszulát egy bélben oldódó bevonattal látták el, hogy ellenálljon a gyomorsavnak. Ez megvédi a gyomorban való feloldódástól, így lehetővé teszi, hogy megfelelően szívódjon fel a vékonybélben.

LifePharm Immune rendelésAz IMMUNE +++ a legjobb minőségű Maitake, Reishi, másnéven Ganoderma és Lepketapló gombák szinergikus, kiegyensúlyozott keverékét tartalmazza. Magas biológiailag hasznosítható C-vitamin keverékkel kombinálva.

Emellett az IMMUNE +++ a természetes antioxidánsok és bioflavonoidok összehangolt keveréke Camu Camu, Acerola, gránátalma, az Ashwagandha és homoktövis tartalommal.

Napi egy, vagy két tablettát szedj be a saját egészségügyi szükségleteidtől függően. Ezt a kiváló étrend kiegészítőt az egészség és az immunitás optimalizálására tervezték.

A LifePharm IMMUNE+++ táplálék kiegészítője egy hármas védelmi formulával rendelkező, természetes összetevőket tartalmazó étrend kiegészítő, amely bizonyítottan hatékony abban, hogy erősítse és támogassa az immunrendszert.

immunrendszer erősítése

Támogasd Immunrendszered a fertőzések ellen!

Az IMMUNE egy szabadalmaztatott étrend kiegészítő, amely magas C-vitamin forrás mellet Reishi, Maitake és Lepketapló gombakivonatokkal, valamint gyógynövény- és gyümölcs keverékkel támogatja napi szinten immunrendszered optimális működését!

Ez a keverék tökéletesen együttműködik a fehérvérsejtek és a T-sejtek termelésének fokozásában. Ezekre a sejtekre azért van szükség, hogy megvédje szervezetedet a fertőzésektől, és eltávolítsa a testben mutálódott és elpusztult sejteket. Támogatja immunrendszereredet és tested természetes önvédelmét.

Az IMMUNE és a LAMININE őssejt aktiváló kapszula együttes alkalmazásakor az IMMUNE előnyei még erőteljesebbek!

Immune Laminine


LifePharm árak


Az Immune +++ közvetlenül a gyártó – forgalmazó cég webáruházából rendelhető:

webáruház


A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!