Kérdések a Laminine kapszuláról

Mi a Laminine kapszula?

A Laminine kapszula megtermékenyített tojáskivonat, tengeri fehérje és növényi fehérje keverékéből álló OPT9 nevű szabadalmaztatott és klinikailag tesztelt formula. A Laminine összesen 22 aminosav láncolatával látja el a szervezetet, ez pedig elengedhetetlen a sejtek egészsége szempontjából.

Az aminosav-láncolat a szervezetben természetes adaptogénként működik. (Az adaptogének különféle természetes anyagok, amelyek a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást, és amelyeknek általában nincsenek nem kívánatos mellékhatásai.) A felnőtt, szöveti őssejteket arra programozza, hogy a szervezet és az agy szükséges területeire eljussanak, majd helyreállítsák azokat.

Laminine összetevők

OGYÉI nyilvántartásba vétel sorszáma: 19415/2017.

Mennyi a Laminine javasolt napi adagja?

Naponta 1-4 kapszula szedése javasolt a reggeli és az esti étkezések előtt.

fogyasztási javaslatok
szedési – fogyasztási javaslatok

(kattints a képre)

A Laminine kapszulát az állatok is fogyaszthatják?

Bár ezt az étrend kiegészítőt nem kifejezetten az állatok számára fejlesztették ki, nem volt olyan jelentés, tapasztalat, amely szerint a termék mellékhatásokat okozna az esetükben. Ahogyan emberi fogyasztásnál az orvosod kérdeznéd, úgy ebben az esetben kérd ki az állatorvos tanácsát, mielőtt Laminine kapszulát adnál a házi kedvencednek.

laminine háziállatoknak

A termék leírása az orvosok referencia könyvében (PDR): www.pdr.net

pdr

Vannak-e mellékhatásai a Laminine összetevőinek?

Nincsenek dokumentált esetek a mellékhatásokkal kapcsolatban. Ha az utasításoknak megfelelően szeded a kapszulát, akkor azok biztonságosak és hatékonyak, de a hatás egyénenként nagyban eltérő lehet. Viszont hal, vagy tojásallergia esetén konzultálj orvosoddal.

Milyen forrásból származik a LifePharm által felhasznált megtermékenyített tojáskivonat?

A LifePharm cég az Egyesült Államokban működő organikus, szabadtartást alkalmazó tyúkfarmjairól szerzi be a hormon és vegyszermentes tojásokat.

Tartalmaz-e a Laminine laminint?

A laminin egy sejtadhéziós molekula, amely minden ember sejtjeiben megtalálható. Ez az anyag tart egyben minket, részben ez jelentette az inspirációt a terméknévhez. A Laminine termék viszont nem tartalmaz laminint.

A LifePharm termékek miért csak független üzlettulajdonosok ajánlásán keresztül kaphatók?

A LifePharm termékek nem találhatók meg a boltok polcain, és tévéreklámban sem láthatók. A termékek forgalmazása kapcsolati marketing modellen keresztül történik. Így a termékek közvetlenül a gyártótól szerezhetők be nagykereskedelmi, illetve kiskereskedelmi áron.

lifepharm product

Szeretnék rendelni, hol tehetem ezt meg?

Közvetlenül a LifePharm webáruházából rendelhető meg:

kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció


Szeretném kipróbálni, egy dobozzal is rendelhető?

Igen, kiskereskedelmi vásárlással történő regisztrációval:  Buy the product

nutritional powerhouse

Gyógyszer helyett fogyasztható a Laminine?

Nem. A Laminine természetes alapú étrend kiegészítő és nem gyógyszer. Az inaktív szöveti őssejtek beindításával a szervezet optimális működését támogatja. Betegség esetén egyeztess kezelőorvosoddal. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, valamint nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és a terápiát! Az étrend-, vagy más néven táplálék kiegészítő betegséget nem gyógyít.


Hogyan rendelhetsz terméket?

Leírás, útmutató (kattints a képre):

termék rendelés


Laminine