HOGYAN ŐRIZD MEG, VAGY NYERD VISSZA A FIATALKORI LEGJOBB FORMÁDAT?

indítsd be saját sejt gyáradat

LAMININE – INDÍTSD BE SAJÁT SEJT GYÁRADAT!

Természetes őssejt aktiválás.
A Laminine olyan megoldást kínál, amely az inaktív szöveti őssejteket képes újra beindítani!

Elgondolkoztál már azon, hogy mintha fiatal korodban sokkal gyorsabban gyógyultál volna?

A fiatal szervezetben az őssejtek gyorsan aktivizálódnak és javítják a sérüléseket a hibás sejtek lecserélésével. Sajnos az öregedéssel a sejtek önregeneráló képessége is csökken, ezt nevezik “őssejt-diszfunkciónak” is.

Szerencsére az őssejt-diszfunkció kiváltó oka visszafordítható, amennyiben a DNS-ünk minőségét képesek vagyunk megőrizni az idők folyamán.

A LifePharm Egg Bioactive Growth Factors terméke – a LAMININE – támogatja a DNS egészségének megőrzését, a telomerek kijavítása és meghosszabbítása által.*

Hogy mi az a telomer? A telomer egyfajta kis lezáró “farokrész” a kromoszómák végén. Valahogy úgy képzelhetjük el őket, mint a cipőfűzőkön lévő kis kemény részt. A sejtek osztódása biztosítja feltöltődésüket és ezáltal a szerveink működőképességét.

Azonban a sejtek végén található telomerek folyamatosan rövidülnek, emiatt pedig egyre nehezebbé válik a sejtosztódás. Tanulmányok* szerint, ha képesek vagyunk meghosszabbítani a telomereket, az segít feltöltődni a sejteket és egészséges öregedést biztosít.

*A kutatást Dr. Rafael Gonzalez PhD végezte 2017-ben egy független laboratóriumban a kaliforniai Loma Linda-ban.

LAMININE kiváló alternatív megoldás

A Laminine hatóanyaga aktiválja a testedben lévő inaktív szöveti felnőtt őssejteket. Ezáltal javítja és regenerálja a szöveteket, szerveket a testedben!

Az őssejtek olyan sejtek, amelyek életük végéig megőrzik osztódási képességüket, és attól függően, hogy milyen stádiumban vannak, számos sejttípus kialakulhat belőlük.
Különleges regenerációs képességük köszönhetően mind az embrionális, mind a felnőtt őssejtek felhasználhatók hiányzó, károsodott vagy hibásan működő szövetek pótlására, javítására.

Az őssejtek típusai:

A megtermékenyített petesejt (totipotens), az embrionális őssejt (pluripotens), a megújulásra képes, de csak egyetlen sejttípust előállítani képes őssejt (unipotens), és a szervezet szöveti őssejtjei (multipotens).

Az őssejtek száma és aktivitása az életkor előre haladtával folyamatosan csökken. “Csúcsteljesítményüket” az emberi életkor kb. 25. évében érik el, attól kezdve lefelé mutatnak a paraméterek.

Megnyugtató azonban az a tény, hogy a szöveti őssejtek nem tűnnek el a szervezetből, csak aktivitásuk csökken – inaktívvá válnak. A szervezet egyes területein, úgynevezett “niche”-ekben raktározódnak, és “ébredésük” során különböző sejttípusokká képesek alakulni.

Rendkívül fontos tulajdonságuk, hogy az őssejt kizárólag egészséges sejtté képes alakulni.

Ezen tulajdonsága teszi alkalmassá a szervezetben elromlott-meghibásodott sejtek lecserélésére: a szervezet regenerálására, az öregedési folyamatok lassítására, különböző degeneratív állapotok felszámolására.
Ha a vérben keringő őssejtek egy adott szöveti környezetbe kerülnek, és megfelelő potenciállal rendelkeznek, képesek lehetnek különböző szövetet alkotó érett sejtekké alakulni és új funkciót ellátni.

Számunkra melyik őssejt típus a legfontosabb?

A szöveti őssejt. A felnőtt szervezetben a szöveti őssejtek biztosítják az élet során folyamatosan használódó szöveteink állandó újraképződését.

A LifePharm Laminine olyan megoldást kínál, amely a szervezetedben jelenlévő inaktív felnőtt szöveti őssejteket képes újra beindítani!

Az inaktív szöveti őssejtekből bőrsejtek, izomsejtek, porcsejtek, csontsejtek, idegsejtek, vérsejtek, vázizomsejtek, szívizomsejtek… stb. alakulhatnak ki.

Mi a LAMININE?

A LifePharm szabadalmaztatott fertilizált tojáskivonata a fibroblast növekedési faktorral kapcsolatos kutatásokon alapul. A témában végzett több, mint száz évnyi kutatások azt mutatják, hogy a tojás-extraktátum stimulálja a sejtgyógyulást és a sejtregenerációt.

A növekedési faktorok megtermékenyített tojásokból kerülnek kivonásra egy szabadalmaztatott szárítási eljárás révén, amely biztosítja, hogy a növekedési faktorok és a tápanyagok sértetlenek maradnak.

A fehérje biofaktorok, például a fibroblaszt növekedési faktor (FGF-2), a vérlemezke eredetű növekedési faktor (PDGF) és az átalakító növekedési faktor Béta-1 (TGFB) csak ebből a tojáskivonatból érhető el.

Ezek a biofaktorok elősegítik a sejtek szaporodását, optimalizálják a sejtfunkciókat és megvédik a DNS-t a telomerek meghosszabbítása révén.

A tojáskivonat serkenti a sejtek regenerálódását, ami biztosítja a test szerveinek és rendszereinek egészségesen tartását.

A kromoszómák végén található úgynevezett telomerek a DNS-t védik a sérülésektől. A kutatások szerint a telomerek hossza erősen összefügg az egészséges öregedéssel, az alacsony stressz-szinttel és a jobb egészséggel. Ha a telomer lerövidül, akkor az őssejtek gyorsabban öregszenek, mígnem egy idő után képtelenné válnak az osztódásra, ezáltal gyorsítva a test öregedését.

laminine

A Laminine táplálék-kiegészítő kiemelkedő minőségű és hatékonyságú összetevőinek köszönhetően:

> Hozzájárul a test energiaellátásáért felelős metabolizmus működéséhez.
> Segíti csökkenteni a fáradtság és kimerültség érzését.
> Megvédi sejtjeinket az oxidációtól.
> A kollagénképződés elősegítésével támogatja a porcok és az íny jó állapotának megőrzését, valamint karbantartja a csontok és az izmok normális működését.
> Segíti a vér kalciumszintjének megfelelő értéken tartását, valamint az erek megfelelő működését.
> Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, különösen megterhelő fizikai aktivitást követően.
> Részt vesz a sejtosztódási folyamatokban.
> Javítja a kollagénképződést, ezáltal segítve a bőr megfelelő működését.
> Hozzájárul testünk megfelelő fiziológiai működéséhez.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek.

Laminine OGYÉI nyilvántartásba vételi sorszáma: 19415/2017.

A Laminine eredeti leírása az amerikai orvosi kézikönyvben:

pdr
>>> www.pdr.net (kattintson ide)

Hogyan és miben segíthetik szervezeted egészséges működését a LifePharm étrend-kiegészítők?

Laminine az inaktív szöveti őssejtjeid beindítására, és az egészséged egyensúlyának támogatására ajánlott étrend kiegészítő.

több információ

Laminine kapszula

Immune +++ az immunrendszered támogatására ajánlott étrend kiegészítő.

több információ

Immune kapszula

Digestive +++ az emésztőrendszered támogatására ajánlott étrend kiegészítő.

több információ

Digestive kapszula

Omega +++ a szív és keringési rendszered támogatására ajánlott étrend kiegészítő.

több információ

omega kapszula

Tápláld sejtjeidet!

Mi lenne, ha sokkal könnyedebb, boldogabb, szabadabb és élvezetesebb is lehetne az életed mint eddig?

Laminine

Indítsd be saját Sejtgyáradat!

A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék kiegészítők. Egészségügyi probléma esetén szakorvossal konzultálj! A LifePharm termékek fogyasztása nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A Laminine, Omega, Digestive, Immune táplálék kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti egészségügyi probléma esetén az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát! A weboldalon olvasható kijelentéseket az Egyesült Államok Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatala (FDA) nem értékelte. A weboldalon megjelenített étrend kiegészítő termékek nem alkalmasak betegség(ek) diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésére. Az étrend kiegészítő betegséget nem gyógyít!
“These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.”

Share