Laminine

A Laminine története

dr. John Davidson1929-ben John R. Davidson, egy kanadai orvos felfedezett egy kivonatot a megtermékenyített tojásban. Felismerte, hogy a megtermékenyített tojás a keltetés kilencedik napján olyan anyagot tartalmaz nagy mennyiségben, amely az emberi szervezetbe juttatva képes regenerációs folyamatok beindítására. Ezt a kivonatot használta betegei egészségének helyreállítására. Daganatos pácienseken kezdte tesztelni az izolált hatóanyagot, és látványos pozitív változásokat tapasztalt. Dr. Davidson több mint egy évtizedet fordított fejlesztésre és kutatásra. Azonban, amikor Dr. Davidson 1943-ban elhunyt, kutatásai és eredményei feledésbe merültek.

dr. Bjoedne EskelandCsaknem 50 évvel később, a kutatás újjáéledt Dr. Bjoedne Eskeland neves norvég kutató által. Dr. Eskeland folytatta Dr. Davidson eredeti kutatásait. Az általa izolált hatóanyag lett a Laminine szabadalmaztatott formula alapja.


Gondolkoztál már azon,

hogy egy gyermek fizikailag miért fejlődik olyan hihetetlen sebességgel? Hogy miért képes olyan gyorsan anyanyelvét megtanulni, és hogyan tud emlékezni a legapróbb részletekre is? Hogy egy fiatal szervezetben miért van annyi energia, lendület és vitalitás? Lehet azt gondolod, hogy ez csak azért van, mert fiatal és gondtalan …

fibroblaszt növekedési faktorA válasz többek között abban rejlik, hogy van egy olyan vegyület, amely létfontosságú az embrionális fejlődés támogatásában: ez az úgynevezett fibroblaszt növekedési faktor (fibroblast growth factor, FGF).

Az FGF indítja be a szervezet szöveti őssejtjeit a sejtosztódásra és a speciális sejtté alakulásra. Bőrsejt, izomsejt, idegsejt, porcsejt, csontsejt – és így tovább…

Laminine növekedési faktor

Az őssejt olyan sejt, mely képes arra, hogy többféle sejtté differenciálódjon, osztódjon. Ehhez viszont növekedési faktorokra és aminosavakra van szüksége fejlődése során. Az őssejtek a növekedési faktorok hatására új sejtekeőssejtt termelnek, méghozzá olyan sejtetek, melyekre az adott fejlődő, vagy károsodott szövetben szükség van.

Míg az FGF könnyen elérhető az emberi méhlepényben, magzati korban folyamatosan rendelkezésre áll, születés után az emberi testben ez idővel csökken, és lényegében eltűnik ahogy öregszünk. Testünk nem képes előállítani saját növekedési faktort.
Viszont pótolható.

Az amerikai LifePharm cég klinikailag tesztelt Laminine terméke már elérhető Európában és Magyarországon is!

Az FGF lényegében átprogramozza a felnőtt szöveti őssejteket ott, ahol arra a legnagyobb szükség van a szervezetben. Feladatuk, hogy javítsák és regenerálják a sejteket és a szöveteket a szervezetben.

A Laminine már széleskörűen bizonyította hatását különböző problémákkal küzdő embereknél Ázsiától Amerikáig, immár 2011 óta. 2015-től Európában, 2016-tól Magyarországon is elérhető a Laminine.

pdr

OGYÉI nyilvántartásba vételi sorszáma: 19415/2017.

Laminine összetétel

A Laminine egy egyedülálló, szabadalmaztatott formula, amely a növekedési faktor mellett a legfontosabb aminosavakat is biztosítja testünk számára.

Ez a természetes összetevőkből álló termék tartalmazza a legtöbb vitamint, fontos ásványi nyomelemet, esszenciális aminosavakat. A természet tiszta, tökéletes élelmiszere. Ideális kombinációban tartalmaz tengeri és növényi fehérjéket, C- és D3 vitaminokat és megtermékenyített tojásból kivont, koncentrált FGF2 növekedési faktort.

Sokféle növekedési faktor létezik, ezek közül az FGF2 van a Laminine-ban. Az FGF2 csak az alvó szöveti őssejtekre van aktiváló hatással, más típusú sejtekre nem.

A Laminine képes beindítani a test saját javító mechanizmusát, amely regenerálja a sérült sejteket.

tökéletes egészség

Optimális egészség és egyensúly

Alvás és a bőr állapotának javítása – Laminine

  • Elősegíti a pihentetőbb alvást
  • Mérsékli a stresszt
  • Kollagént épít az egészségesebb bőrért
  • Lassítja az öregedési folyamatokat
 • Energia és fizikai erő – Laminine
  • Javítja az állóképességet és növeli az energiát
  • Gyorsabb edzés utáni regenerálódás
  • Javítja az izomtónust és izomerőt
  • Növeli a libidót / szexuális vágyat

Stressz és feszültség mentesítés – Laminine

  • Fenntartja az egészséges kortizol szintet
  • Szabályozza a szerotonin szintet
  • Csökkenti a feszültséget
  • Támogatja az érzelmi egyensúlyt

Mentális és érzelmi támogatás – Laminine

  • Serkenti a természetes DHEA hormon termelést
  • Segíti az agy működését és aktivitását
  • Javítja a koncentrációt
 • lifepharm

A LifePharm cég kizárólagos joggal gyártja és forgalmazza ezt a szabadalmaztatott terméket, és szigorúan követi és betartja az FDA, vagyis Food and Drug Administration (élelmiszer és gyógyszer engedélyeztetési hivatal) minőségi követelményeit.

Annak ellenére, hogy az emberi társadalom hihetetlen tempóban fejlődött és “civilizálódott”, kétségtelen, hogy a modern élet temérdek mennyiségű stresszt okoz szervezetünknek. A stressz depresszió, fáradtság, memóriazavar, cukorbetegség és számos más betegség formájában mutatkozik meg. A stressz erősen rontja szervezetünk fizikai, mentális és lelki egészségét.

Az élet megújulása:

Az egyik legcsodálatosabb tapasztalat a Laminine kapszulával kapcsolatban, ami megkülönbözteti bármely más terméktől a piacon, hogy hihetetlen hatással van a szervezet kortizol szintjére. Megvan a képessége, hogy a testünkben lévő kortizol szint csökkentésével redukálja a stressz egészségre gyakorolt káros hatásait.

“A magas kortizol szint felgyorsítja az öregedési folyamatot. Felfedeztük, hogy 12 napi Laminine fogyasztás után 23%-al csökken a kortizol szint”      Dr. Bjoedne Eskeland


Hogyan rendelhetsz terméket?

Leírás, útmutató (kattints a képre):

termék rendelés


A kiegyensúlyozott, harmonikus élet alapja a jó egészség. A LifePharm cég éppen erre a célra fejlesztette ki a Laminine kapszulát. Összetétele és hatásmechanizmusa alapján nincs még egy ehhez hasonlítható étrend kiegészítő.

A Laminine természetes összetevők szabadalmaztatott kombinációjából áll, amely a sejtek egészsége szempontjából elengedhetetlen 22 aminosavval látja el a szervezetet:

Laminine összetevők

A formula alapja a fibroblaszt növekedési faktor (Fibroblast Growth Factor, FGF). Ez az összetevő indítja be a szöveti őssejteket, hogy azok a szervek természetes állapotukra való visszaállítását segítsék. Ez a vegyület a fiatal szervezetben is megtalálható, de az FGF szintje az idő múlásával folyamatosan csökken. Ilyenkor jelentkeznek az idő előtti öregedés és degeneráció jelei.

A Laminine előnyei:

Laminine előnyei


A Laminine közvetlenül a gyártó – forgalmazó cég webáruházából rendelhető:


kiskereskedelmi vásárlás
kiskereskedelmi vásárlás

nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció
nagykereskedelmi vásárlás – partner regisztráció

laminine egészség


Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!