Omega +++

Omega +++ A keringési rendszer egészsége

omegaLegértékesebb kincsünk az egészségünk. Sikereink értéktelenek nélküle. Azonban, ha egészségesek vagyunk és ezáltal képesek vagyunk a legjobb formánkat hozni, sikeresek lehetünk az élet bármely területén – egészségügyi, személyes, de akár szakmai és pénzügyi téren is.

A jó egészség alapjai:

 • Kiegyensúlyozott életvitel
 • Egészséges táplálkozás
 • Megfelelő fizikai aktivitás
 • Rendszeres, pihentető alvás

Hogyan alapozzunk meg egy jó egészségi állapotot?

A jó egészségi állapot a jól működő keringési rendszerrel kezdődik.

Egy egészséges keringési rendszer rendelkezik:

 • Optimális véráramlással az agyba
 • Optimális véráramlással a szívbe és a szervekbe
 • Az előző feladatok ellátásának és más fizikai aktivitások gyors helyreállításának képességével.

Egy jól működő keringési rendszer nélkül a test nem képes a betegségek elleni hatékony védekezésre és a stabil belső környezet fenntartására.

Mi az OMEGA+++?

omegaEgyedülálló a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásában, mint az Omega 3 (EPA és DHA) és 9 zsírsavak, a Q10 koenzim, a K2 vitamin, és őssejt aktiváló formula (Laminine), mindez egy kiváló termékben egyesítve!

Hogyan javíts keringési rendszered egészségén?

A LifePharm cég fő terméke a Laminine, ez az alapja az optimális egészségi állapot helyreállításának, megtartásának.

Erre az alapra építve a LifePharm kombinálta az egyedülálló összetevőkből álló keveréket, melyek egyedi előnyei jól dokumentálhatók voltak ahhoz, hogy létrehozzák ezt az összetett terméket. Így az OMEGA+++ a Laminine tökéletes kiegészítőjévé vált.

laminine omega

webáruház

A megfelelő összhang

A legjobb minőségű alapanyagokból fejlesztve, melyek a leghatásosabb formulát biztosítják: Omega 3, 9 zsírsavak, Q10 koenzim, K2 vitamin és természetes őssejt aktiváló formula.

 • Omega 3, 9 zsírsavak segítik fenntartani a HDL (“jó” koleszterin) és az LDL (“rossz” koleszterin) normális egyensúlyát a szervezetben. Megakadályozzák a felesleges koleszterin képződést és segítik a központi idegrendszert abban, hogy megfelelő jeleket küldjön a keringési rendszernek.

omega

A koleszterin minden emberi sejtben megtalálható fontos vegyület. A koleszterin nagyobb hányada a májban képződik, kisebb részét a bevitt táplálékkal vesszük magunkhoz. A sejtmembránok felépítésében vesz részt, valamint az epesavak egyik alkotója, és sokféle hormon előállításának kiindulási anyaga.
A koleszterin vegyületnek két fő típusa van: a HDL , és LDL koleszterin. A HDL koleszterin (high density lipoprotein – nagy sűrűségű lipoprotein) a védő-koleszterin, az érfalban lerakódott koleszterint visszaszállítja a májba, ahol az lebomlik. Az érfal védelmében jelentős a szerepe.
Az LDL koleszterin (low density lipoprotein – kis sűrűségű lipoprotein) a „rossz” koleszterin. Funkciója a koleszterin szállítása a májból a sejtekhez. Ha túl nagy a koleszterin szint és a sejtek ezt a mennyiséget nem tudják felhasználni, az egyensúly felborul, és a felesleges koleszterin az erek falában lerakódik. A lerakódott koleszterin következtében nő az érelmeszesedés, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélye, kockázata.

 • Q10 koenzim egy erőteljes antioxidáns, amely segít legyőzni az oxidatív stresszt az erekben, ezáltal a vérnek szabad áramlást biztosít.

A szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének fontos része a szabad gyökök káros hatásának kivédése.
A Q10 koenzimnek alapvető szerepe van a sejtek anyagcsere folyamatainak optimalizálásában. Nélkülözhetetlen a szervezet energiaszintjének fenntartásában. Emellett gátolja a szabad gyökök képződését, általános antioxidáns hatású.
A Q10 mennyisége az életkor előrehaladásával folyamatosan csökken, emiatt rendszeres pótlására idősebb korban kiemelt figyelmet kell fordítani.

 • K2 vitamin segíti a kalcium megfelelő helyekre történő beépülését (fogak, csontok), és ezzel egyidejűleg megvédi és megtisztítja az ereket a kalcium lerakódástól.
 • Laminine aktiválja a szöveti őssejteket, hogy az OMEGA+++ összetevői még hatékonyabban tudjanak működni.

Hogyan rendelhetsz terméket?

Leírás, útmutató (kattints a képre):

termék rendelés


omega a szív egészségére

OMEGA +++ a szív egészségére

kardiovaszkuláris betegségekEurópában és az Egyesült Államokban a szív- és érrendszeri megbetegedések számítanak a legfőbb halálozási oknak. A nőknél gyakoribb, mint a férfiaknál. A tájékoztatás mellett tanulmányokat folytatnak annak vizsgálata során, hogy a nők miként egészíthetik ki étrendjüket, és hogyan változtassák meg életmódjukat, hogy hosszabb és egészségesebb életet biztosítsanak önmaguknak.

A SZÍVBETEGSÉG STATISZTIKÁI

A szívbetegségek kialakulásának kockázatát súlyosbítja a cukorbetegség, a túlsúly, elhízás, a rossz táplálkozás, a fizikai inaktivitás és a túlzott alkoholfogyasztás. A szívbetegség tünetei közé tartozik a szívroham, az aritmia, a szívelégtelenség és a stroke.

Néhány statisztikai adat (US):

 • A szívbetegségben szenvedő nők 64 százaléka korábban nem mutatott erre utaló tüneteket.
 • Háromból egy nő hal meg szívbetegségben, 80 másodpercenként egy.
 • Az Egyesült Államokban 44 millió nőt érint szív-és érrendszeri betegség.
 • A nők 90 százaléka rendelkezik egy, vagy több kockázati tényezővel.

OMEGA-3 TANULMÁNYOK

szív és érrendszerAz Omega-3 index az eredménye Dr. William Harris 30 éves zsírsavakra és kardiovaszkuláris betegségekre vonatkozó kutatásának. Az Omega-3 index az omega-3 zsírsavaknak, az EPA és a DHA-nak a vérben mért értékét jelenti, ami a szívbetegségek kockázatával függ össze. Számos tanulmány kimutatta, hogy a magasabb omega-3 indexszintű embereknél a szív és érrendszeri rendellenességek kialakulása kisebb kockázatú.

Az omega-3 index növelése és folyamatos fenntartása segít csökkenteni a omega fishszív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Az omega-3 zsírsavak elsősorban halakban találhatók meg. A két legfontosabb omega-3 zsírsav az EPA és DHA. Meg kell jegyezni, hogy a lenmagolaj (alfa-linolénsav, vagy ALA) omega-3 zsírsavának kevés hatása van az omega-3 indexre. Az ALA nem elég hatékonyan helyettesítheti az EPA-t és a DHA-t. A lenmagból származó ALA azonban más egészségügyi előnyökkel jár. Annak érdekében, hogy az omega-3 index szintek továbbra is az előnyben részesített céltartományban legyenek, félévente ellenőriztetni kell.

Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a középkorú német nők 97,3 százalékának az az omega-3 szint az optimális küszöb alatt van. A kardiovaszkuláris betegség gyakorisága magasabb a középkorú nők körében, pontosabban 35,5 százalékos gyakorisággal a 40-59 év közötti nők körében jellemző. Az eredmények azt mutatják, hogy a nőknek több omega-3-ot kell fogyasztani.

Dr. Harris kutatása alapján egy szabványosított tesztet hoztak létre, melynek során az omega-3 DHA és EPA szinteket egy egyszerű vérvizsgálat alapján értékelhetjük. Az elemzés a vérben található EPA és DHA százalékos arányát mutatja.

Index skála százalékos szintjei:

 • Nagyon alacsony (kevesebb, mint 4 százalék)
 • Alacsony (4-6 százalék)
 • Mérsékelt (6-8 százalék)
 • Magas (nagyobb, mint 8 százalék)

omega index

A legalacsonyabb kardiovaszkuláris kockázatot a 8%-nál nagyobb omega-3-index jellemzi. A legmagasabb kockázatú csoportban az emberek omega-3 index szintje kevesebb, mint 4 százalék. A vizsgálatot 446, 40-60 év közötti nők körében végezték. A vizsgálat szerint a német nők hosszú lánchosszúságú, többszörösen telítetlen zsírsav (PUFA) státuszát javítani kell annak érdekében, hogy csökkentsék a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. A tanulmány szerint a tesztelt csoportban az omega-3 index átlaga 5,49 százalék volt. Összefoglalva a nők 62,8 százaléka alacsony omega-3 mutatószámokkal (4-6 százalék) rendelkezik.

AZ OMEGA-3 INDEX JAVÍTÁSA

LifePharm OmegaA LifePharm OMEGA +++ terméke többek között az omega-3 zsírsav minőségi, természetes forrását, és omega-3 DHA és EPA optimális arányát tartalmazza. Az OMEGA +++-t a Laminine őssejt aktiváló szabadalmaztatott formulájával is megerősítették. Ezenkívül tartalmaz megnyújtott felszívódású (ER) Q10 koenzimet és K2 vitamint.

A CoQ10 szükséges a szívsejtek energia ellátásához. Mivel a szívizmok állandó mozgásban vannak, folyamatos energiaellátás szükséges, ezért a CoQ10 pótlása nagyon fontos és szükséges.

A K2 vitamin elengedhetetlen a szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Megakadályozza a kalcium lerakódását az erekben, és segíti azt beépülni a csontokba, ahol erre szükség van.

Add hozzá étrended kiegészítéseként az OMEGA +++ egészségvédő kapszulát az omega-3 index szintjének javítása érdekében. A LifePharm a legjobb összetevőket kínálja Neked, hogy valóban támogatni tudd a szíved egészségét!

tökéletes egészség

Források:
http://www.lifepharmglobal.com/
Sandra Gellert, Jan Philipp Schuchardt, Andreas Hahn. Low long chain omega-3 fatty acid status in middle-aged women. Prostaglandins, Leukotrienes and Essential Fatty Acids (PLEFA) 2017, doi:10.1016/j.plefa.2017.01.009.
Centers for Disease Control and Prevention Centers. Women and Heart Disease Fact Sheet. June 16, 2016: https://www.cdc.gov/dhdsp/data_statistics/fact_sheets/fs_women_heart.htm
American Heart Association; GoRedforWomen.org. Annual Report for 2015-2016: http://www.heart.org/idc/groups/heart-public/@wcm/@cmc/documents/downloadable/ucm_490853.pdf
Omega Quant: http://www.omegaquant.com

omega érrendszer


Közvetlenül a gyártó – forgalmazó cég webáruházából rendelhető:

webáruház


A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!