Termékek

LifePharm termékek – termék összeállítások, csomagok

LifePharm Refive

lifepharm termék vásárlás


LifeParm termékek:

Laminine kapszula

Laminine (30 kapszula/doboz)

Laminine (120 kapszula/doboz)

Omega 30

Omega+++ (30 kapszula/doboz)

Omega 120

Omega+++ (120 kapszula/doboz)

Digestive 30

Digestive+++ (30 kapszula/doboz)

Immune 30

Immune+++ (30 kapszula/doboz)

REFIVE Pack (30 csomag/doboz)

OMNIA (60 kapszula/doboz)

Lamiderm Apex

Lamierm Apex (15 ml/doboz)

More Wellness Pack

More Vitality Pack

Nutritional Powerhouse

Nutritional Powerhouse

Skin Cell Regeneration

Skin Cell Regeneration

More Stamina Pack

Nutritional Powerhouse

Nutritional Powerhouse

Health ad Beauty

Health and Beauty Pack

Natural Beauty Pack

Start Up Pack

Start Up Pack

Premium Pack

Premium Pack

Diamond Pack

Diamond Pack

a, You Get 2 Entry Pack 1

b, You Get 2 Entry Pack 2

c, You Get 2 Entry Pack 3

Skin Cell Regeneration Basic Pack

Laminine Activation Pack

Laminine Activation Pack


Termék rendelés

Első vásárláskor termék, vagy termékcsomag közül lehet választani. Például: Laminine Activation Pack, ami 3 doboz Laminine kapszulát tartalmaz.  Vagy bármely más összeállítást a webáruházból. A csomaghoz dobozonként további termék is hozzáadható.


Egy példa:

Belépsz a webáruházba. Kiválasztod például a Laminine Activation Pack-ot, azaz rákattintasz a kép alatti “Kiválasztás” gombra. (A képre kattintva kiírja pontosan mit tartalmaz az adott összeállítás)

Lejjebb görgetve az oldalon a “További tételek“-nél láthatók a dobozonkénti termékek. Hozzáadod például a DIGESTIVE+++ (30-count) terméket, majd a lap alján a “Folytatás” gombra kattintva végigmész a vásárlás folyamatán. (Részletes útmutató >>itt<<)

A futár (MPL, GLS) kb. 5-7 nap múlva meghozza a csomagot, amiben a példánál maradva 3 doboz Laminine és egy doboz Digestive lesz.

A Digestive kapszulával kezded: reggel egy és este egy kapszula. Ezzel segíted az emésztőrendszeredet, hogy a bevitt hasznos táplálékok (pl. Laminine) rendben felszívódjanak és hasznosuljanak. Ezután a Laminine kapszulán a sor, hogy beindítsa a szöveti őssejtjeidet. Napi 2 x 1 kapszulával érdemes kezdeni.

Természetesen a fenti leírás csak egy példa a sok variáció közül, van aki a Laminine-t Omegával, vagy Immune-nal egészíti ki.

Én mind a négy terméket fogyasztom: napi 2 Laminine, 1 Omega, 1 Digestive és 1 Immune.  Ilyen összeállítású termékcsomag is van:  például a REFIVE pack

  • Laminine – az inaktív szöveti őssejtjeim beindítására, az egészségem egyensúlyának helyreállítására
  • Digestive +++ az emésztőrendszerem rendbetételére
  • Omega +++ a szív és keringési rendszerem optimális működésére
  • Immune +++ az immunrendszerem megerősítésére
Árak

A LifePharm webáruházban feltüntetett termék árak nettó összegek és Euróban vannak megadva. Nem tartalmazzák az Áfa-t és szállítási költséget (ami csomagsúly alapján kb. 8-10 EUR). Egyes termékcsomagok kiszállítása ingyenes, ami a termékcsomag mellett feltüntetésre kerül.

Magyarország kiválasztása után teszi hozzá a 27% Áfa-t és a kiszállítás díját. A bruttó végösszeg a rendelés véglegesítése előtt tételesen látható, ellenőrizhető!


A webáruházban bankkártyával lehet fizetni.  A magyar, forint alapú bankkártyádról a bankod napi árfolyamán számítja az euró árfolyamát.


Kiszerelési egységek: 1 doboz termék (Laminine, Omega, Digestive, vagy Immune) 30 darab kapszulát tartalmaz. Kivétel: Laminine Eco, ami 120 kapszulát, illetve Laminine Box, ami 60 kapszulát tartalmaz. A Lamiderm Apex 15 ml krémet tartalmaz. A Refive 30 db összeállított “porciót” tartalmaz: tasakonként 2 db Laminine, 1 db Digestive, 1 db Omega és 1 db Immune.


Laminine | Omega | Digestive | Immune | Lamiderm Apex

Termék rendelés

Leírás, útmutató (kattints a képre): termék rendelés


Rendelési útmutató egyszerűen,  lépésről-lépésre:

  1. Rendelés indítása KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÁS >>> https://mylifepharm.com/regius/buynow , vagy NAGYKERESKEDELMI VÁSÁRLÁS (partner regisztráció)>>> https://mylifepharm.com/regius/joinnow
  2. Magyarország kiválasztása (az ÁFA-kulcs és a szállítási díj miatt)
  3. Termékcsomag kiválasztása (a csomag képére kattintva látható mit tartalmaz)
  4. Havi automatikus termék rendelés, kiszállítás beállítása (nem kötelező, de ha beállítod, a legtöbb csomagot további 12% kedvezménnyel veheted meg)
  5. Vásárlói adatok, szállítási és számlázási cím, valamint fizetési adatok megadása
  6. Adatok ellenőrzése, majd elküldése

Webáruház oldalain a továbblépés alul a Folytatás gombra kattintva

Hogyan rendelhetsz terméket?

A termékeket közvetlenül a LifePharm cég webáruházából lehet megrendelni :

webáruház


A Laminine, Omega, Digestive, Immune táplálék kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát!


100% pénzvisszafizetési garancia

A LifePharm Global Network 100 %-os pénzvisszafizetési garanciát vállal. Amennyiben az első 30 napban semmilyen pozitív változást nem tapasztalsz a termékek fogyasztásakor, a cég visszafizeti neked a megvásárolt termék árát!

nutritional powerhouse termékek

Laminine | Omega | Digestive | Immune | Lamiderm Apex


Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek! A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!